Timvikare Förskola

Ledig tjänst på Solglimten Ek Fören

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Höör. Nu finns det en ledig tjänst på Solglimten Ek Fören i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Behovsanställning och anställnings längd är . Sök jobbet senast 2024-05-02.

Hitta till arbetsplatsen på Solglimten Ek Fören

Arbetsplatsen hos Solglimten Ek Fören ligger i Höör i Skåne län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Skåne län – Höör
Arbetsplats Solglimten Ek Fören
Organisationsnummer 7696271704 (Solglimten Ekonomisk Fören)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Behovsanställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd
Arbetstid
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Solglimten är en privat förskola som drivs av en ekonomisk förening. Vi ligger i Snogeröd vid Ringsjön strax utanför Höör. Vår inriktning och profil är: UTEPEDAGOGIK, MATKULTUR & SPRÅKUTVECKLING

Vi har fyra avdelningar Violen och Vallmo som våra 1–3 åringar vistas på,

Blåsippan som våra 3 – 4 åringar och Solrosen för våra blivande 5-6 åringar.

Tjänsten är ett timvikariat, där man blir inringd vid behov. Tillträdesdatum snarast.

Vi har en stor härlig utegård med tillgång till olika lekredskap där barnen kan träna sin motorik och fantasi genom att cykla, gräva, klättra, spela bollspel, leka lekar och gunga.

Det är nära till skogens alla upplevelser.

Maten lagas från grunden och det erbjuds pedagogiska måltider.

KVALIFIKATIONER

* Förskollärarutbildning, Barnskötarutbildning eller likvärdig utbildning.

* Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken.

Vi söker dig som i ditt uppdrag är engagerad, initiativrik och har en bra förmåga att skapa goda relationer. Du förväntas också ha ett genuint intresse och fokus på barns förmågor, nyfikenhet och intressen i såväl ett lärande- som ett omsorgsperspektiv. Att barnen erbjuds en god och utmanande pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Du ser reflektion och pedagogisk dokumentation som naturliga arbetsredskap för att kvalitetssäkra verksamhetens mål. Du sätter barnens, ditt och det kollegiala lärandet i fokus. Vidare ser vi att du är lösningsinriktad, drivande, har en god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt, är en närvarande pedagog och ser olikheter som en tillgång. Vi söker dig som gillar utmaningar och vågar tänka utanför ”boxen” ibland. Du ska ha god förståelse för barns sätt att kunskapa och hur du som pedagog utmanar barnen i att ta nya steg i sitt lärande. Samarbete och nytänkande är viktigt för oss och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsbeskrivning

Välkommen som medarbetare på Solglimtens förskola!

Solglimtens förskola består av fyra avdelningar och är belägen i Snogeröd. I förskolans närmiljö finns det tillgång till olika stimulerande utflyktsmål så som lekplats, skog och bibliotek.

Gemensamt strävar vi efter att skapa en förskola med god kvalitet för våra barn och vårdnadshavare. En förskola där alla känner sig välkomna och bemöts med tilltro och respekt. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, har ett engagemang att göra utbildningen rolig och trygg samtidigt som du utmanar barnen i deras lärande.

Vi söker dig som vill vara med och skapa en miljö för våra barn som präglas av nyfikenhet, kreativitet, lust att lära och ömsesidig respekt. Det är viktigt att du ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus. Du låter barnen få möjlighet att pröva sina förmågor och utforska omvärlden. Du är drivande och ansvarstagande, har fokus på verksamhetens mål och har ett positivt, lösningsfokuserat och reflekterande förhållningssätt.I din roll som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.


Är du intresserad av tjänsten på Solglimten Ek Fören? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-05-02.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb