Behandlingspedagog Ringsjöhemmet

Ledig tjänst på Humana AB

Sök ledigt jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Höör. Nu finns det en ledig tjänst på Humana AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Arbetet är Deltid 80% eller mer. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-15.

Hitta till arbetsplatsen på Humana AB

Arbetsplatsen hos Humana AB ligger i Höör i Skåne län.

Yrke Behandlingsassistent/Socialpedagog
Arbetsort Skåne län – Höör
Arbetsplats Humana AB
Organisationsnummer 5567608475 (Humana AB)
Anställningsvillkor Deltid 80% eller mer
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-06-15

Humana AB Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som behandlingspedagog på vårt HVB, på Ringsjöhemmet, Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Ringsjöhemmet riktar sig till personer med psykisk ohälsa, ofta i kombination med ett missbruk. Enheten har totalt 26 platser varav 15 HVB platser.  Vi arbetar med individuell behandling där varje klient har en egen genomförandeplan utifrån deras enskilda behov. Behandlingsinnehållet består oftast av ÅP, CRA, Connect och psykoedukativa insatser. Vi arbetar i team där kontaktperson/ behandlare, KBT-terapeut, sjuksköterska, läkare samt psykolog samarbetar för att ge klienten den bästa vården utifrån dess förutsättningar och situation.

Som behandlingspedagog hos oss på Ringsjöhemmet kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- Behandlingsinterventioner
- Dokumentation
- Externa kontakter med socialtjänst och andra myndighetskontakter
- I tjänsten ingår även vanligt avdelningsarbete

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 90%. Tjänsten innebär arbete under dagtid, kvällstid, helg.
Lön:Lön sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Snarast 

Vem är du?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.
Vi söker dig som är utbildad socionom, behandlingspedagog, socialpedagog eller har likvärdig utbildning.

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av arbete inom behandling samt psykiatri
- har erfarenhet av dokumentationsarbete

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Är du intresserad av tjänsten på Humana AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Behandlingsassistent/Socialpedagog är 2022-06-15.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.