Semestervikarier till Äldreomsorgen 2024

Ledig tjänst på Vård- och omsorgsförvaltningen

Sök ledigt jobb som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Håbo. Nu finns det en ledig tjänst på Vård- och omsorgsförvaltningen i Uppsala län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön, individuell lönesättning.. Arbetet är Heltid/Deltid. 50-100% Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-05-05.

Hitta till arbetsplatsen på Vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsen hos Vård- och omsorgsförvaltningen ligger i Håbo i Uppsala län.

Yrke Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Arbetsort Uppsala län – Håbo
Arbetsplats Vård- och omsorgsförvaltningen
Organisationsnummer 2120000241 (Håbo kommun)
Anställningsvillkor Heltid/Deltid. 50-100% Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön, individuell lönesättning.
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Vård- och omsorgsförvaltningen Äldreomsorgen söker vikarier till sommaren 2024!
Kom och arbeta hos oss på Vård och omsorgsförvaltningen!

Inom förvaltningen finns flera olika verksamheter dit vi söker semestervikarier till sommarens semesterperiod.

Du som arbetar hos oss får ett utvecklande och varierande arbete där du direkt bidrar med din insats för de äldres bästa. 
Vi erbjuder dig betald introduktionsutbildning i teoretiska och praktiska moment, därefter får du betald introduktion på den arbetsplats du skall arbeta på. Du har en utsedd handledare som tar emot dig och följer dig under din introduktion på arbetsplatsen.

Trivs vi med varandra finns goda möjligheter att fortsätta arbeta som vikarie efter semesterperiodens slut. Solängen, Dalängen och Västerhagsvägens äldreboende.
På våra äldreboenden finns det både somatiska enheter och enheter för personer med demenssjukdom.

Plommonvägen 6, Korttids Pomona.
Plommonvägen 6 är ett korttidsboende för personer med demenssjukdom, Korttids Pomona är riktat mot personer med somatiska sjukdomar.

På äldreboende och korttidsboende finns personal dygnet runt för de personer som bor och vistas där. 

Kärnhusets hemtjänst och nattpatrull.
Arbetsuppgifterna utförs i personens hem som sträcker sig över hela kommunen. Hemtjänst kan utföras dygnet runt om behovet finns. 

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor i arbetsgruppen ansvarar du för att de personer som bor eller vistas på enheten får det stöd och den hjälp de har behov av. Du arbetar med alla olika förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen som är omvårdnad, måltider, social samvaro, aktivitet, service, ledsagning, delegerade hälsosjukvårdsuppgifter, social dokumentation.

Samverkan och samarbete med anhöriga och närstående skall vara självklart och viktigt för dig, liksom samarbetet inom och utanför arbetsgruppen som tex sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. 

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är meriterande.
Körkort är ett krav för arbete i vissa enheter i hemtjänsten.
Håbo kommun är finskt förvaltningsområde varpå Finska språket är meriterande. 
Du hanterar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper 
Du behöver vara hjälpsam och flexibel. Du skall ha lätt för och tycka om att skapa kontakt med andra personer.
I arbetet med de äldre personerna och kollegorna i arbetsgruppen behöver du vara lyhörd för behovet prestigelös i ditt sätt att vara.
Du tycker om att samarbeta och är lösningsfokuserad.
Du har gärna erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller socialt arbete.
Vi söker dig som har ett tålamod som aldrig tar slut, har hjärtat på rätt ställe och förstår vikten av att ge det som skapar ett mervärde och guldkant på tillvaron för våra brukare.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden, det finns stora möjligheter att påbörja introduktion och anställning under våren.

En del i intervjuprocessen är att du kommer att göra ett enklare ordförståelse- och språktest. 
Om du går vidare och är aktuell för anställning behöver du lämna in ett utdrag från belastningsregistret. 

 

Om Håbo kommun


Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 23 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till inflytande och utveckling. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 700 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.
Är du intresserad av tjänsten på Vård- och omsorgsförvaltningen? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering är 2024-05-05.

Sök andra jobb som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb