Sjuksköterska till Humana-Björklunda

Ledig tjänst på Humana AB

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Hässleholm. Nu finns det en ledig tjänst på Humana AB i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Individuell lönesättning Friskvård. Arbetet är Tillsvidare Dag. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Humana AB

Arbetsplatsen hos Humana AB ligger i Hässleholm i Skåne län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Skåne län – Hässleholm
Arbetsplats Humana AB
Organisationsnummer 5567608475 (Humana AB)
Anställningsvillkor Tillsvidare Dag
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Individuell lönesättning Friskvård
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Humana AB Är du legitimerad sjuksköterska och vill erbjudas ett omväxlande arbete på dagtid där du har stor möjlighet att styra ditt arbete? Vill du dessutom arbeta med att ge människor ett bra liv och få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om oss

Som sjuksköterska inom Humana kommer du att arbeta med andra sjuksköterskekollegor på vår enhet Humana-Björklunda. Björklunda ligger i den gamla kurorten Tyringe, en mil från Hässleholm i norra Skåne. Boendet består av flera avdelningar som utgör ett eget litet kvarter i ett lugnt och trivsamt villaområde med nära till allt. 


Björklundas avdelningar.


Annexet: Här vi erbjuder korttidsplatser för återhämtning till följd av psykisk ohälsa, ibland i kombination med missbruk.


Gillet:Tar emot äldre personer, ofta med psykiatrisk/somatisk problematik.


Mariebo:Tar emot personer med komplex psykisk funktionsnedsättning och demens, självständiga nog att bo i egen lägenhet.


Utsikten:Tar emot personer med krävande demenssjukdomar, även yngre.


Om tjänsten

Som sjuksköterska leder och fördelar du omvårdnadsarbetet utifrån ditt uppdrag på enheterna. Det innebär att arbetar självständigt och i teamsamverkan med verksamhetschef och övriga medarbetare, arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare och i samverkan med patienten och dennes närstående. Du ansvarar för bedömning, diagnostik, planering, genomförande och utvärdering av omvårdnaden. Du kommer även att utbilda samt handleda omvårdnadspersonal. Du utför arbetet enligt de lagar, författningar, samt föreskrifter som reglerar hälso- och sjukvård. I detta innefattas även riktlinjer och rutiner i vårt ledningssystem. Som sjuksköterska hos oss på Humana kommer du huvudsakligen att arbeta med:

- utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser

- hantera dokumentation och avvikelser

- vara med vid inskrivning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifterArbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på heltid och innebär arbete på kontorstid. I tjänsten ingår möjlighet till beredskap.Vem är du?

För denna tjänst krävs det att du:

- Är legitimerad sjuksköterska

Det är meriterande om du har erfarenhet från psykiatri och/eller missbruksvård.Vi söker dig som är lösningsorienterad, engagerad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighetVi erbjuder

För dig som sjuksköterska erbjuds du ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att lägga upp dina dagar själv och med konkurranskraftiga löner. Du kommer att mötas av en arbetsplats som präglas av glädje, engagemang och kompetens där en ständig strävan mot förbättring driver utvecklingen av våra tjänster. Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt vår interna lärportal med ett brett utbud av utbildningar. 

Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana https://www.humana.se/jobbVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister erfordras alltid före anställning.Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Humana AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-10-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb