Flexibelt extrajobb som orderplockare-Dagab Hässleholm

Ledig tjänst på Job&Talent

Sök ledigt jobb som Lagerarbetare i Hässleholm. Nu finns det en ledig tjänst på Job&Talent i Skåne län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-01-16.

Hitta till arbetsplatsen på Job&Talent

Arbetsplatsen hos Job&Talent ligger i Hässleholm i Skåne län.

Yrke Lagerarbetare
Arbetsort Skåne län – Hässleholm
Arbetsplats Job&Talent
Organisationsnummer 5565067591 (Jobandtalent People Sweden AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-01-16

Job&Talent Vill du vara en del av ett framgångsrikt lagerteam? Här är chansen att bli en viktig länk i vår kunds verksamhet som lagerarbetare i Hässleholm. Bli en del av vårt dynamiskt och växande företag. Sök nu och ta steget mot en spännande karriär!

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare på Dagab kommer du att:

- Truckkörning, plocka och packa, färdigställa beställningar.

- Arbeta i olika temperaturer. Kolonialavdelningen (rumstempererad), färskavdelningen (+4 grader) och frysavdelningen (-26 grader).

- Som medarbetare har du en av avdelningarna som din huvudavdelning där kommer du att arbeta majoriteten av tiden.

- Vara fysiskt aktiv, du kommer att arbeta med kroppen och tunga lyft är vanligt förekommande.

Arbetstider

- Arbetsdagarna är måndag-lördag, dagtid och kvällstid

- Arbetstiderna är 06:00-14:40 och 14:35-23:00.

-
Arbetet inleds med en veckas betald utbildning som sker på heltid måndag-fredag under dagtid, cirka kl. 07:00 - 15:45, obligatoriskt.

- Vi erbjuder alla vår konsulter en truckutbildning om man ej har truckkort.

- Man lägger sig tillgänglig vecka för vecka. Vilket gör jobbet väldigt flexibelt.

- När sommaren kommer erbjuder vi heltidsjobb.

Start för tjänsten sker omgående.

Krav

För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.

Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen eftersom arbetet här består av många och tunga lyft. Du bör ha ett gott sinne för ordning och noggrannhet. Att du sedan kan kombinera dessa egenskaper med ett högt arbetstempo är av stor vikt. I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel. Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se.Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Varmt välkommen!
Är du intresserad av tjänsten på Job&Talent? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lagerarbetare är 2024-01-16.

Sök andra jobb som lagerarbetare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb