BE-Chaufför samt Städare

Ledig tjänst på Hyrtoaletten Sverige AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Härryda. Nu finns det en ledig tjänst på Hyrtoaletten Sverige AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-01.

Hitta till arbetsplatsen på Hyrtoaletten Sverige AB

Arbetsplatsen hos Hyrtoaletten Sverige AB ligger i Härryda i Västra Götalands län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Västra Götalands län – Härryda
Arbetsplats Hyrtoaletten Sverige AB
Organisationsnummer 5565149209 (Hyrtoaletten Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-01

Hyrtoaletten Sverige AB

Verksamhetsbeskrivning:

Företaget hyr ut mobila toaletter, bedriver rengöring och skötsel av mobila och stationära toaletter.

Vi söker positiva och ordningsamma personer med teamkänsla. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför ser vi gärna att du är trevlig, servicemedveten, samarbetsvillig och ansvarsfull. Vi värnar om samhällsnyttan och tar gladeligen emot ansökningar från personer som av olika anledningar står en längre bit ifrån arbetsmarknaden.


Markera din ansökan med referensnummer: Hyr2


1 Städare

Arbetet innebär i huvudsak att tillsammans med vår städ-grupp arbeta i team och självständigt med att sanera och städa de toaletthus som kommunen förfogar över i Göteborg city. Man kör en för Hyrtoaletten anvisat fordon i en runda genom stan och kontrollerar statusen och städar husen.

Krav: B-körkort (manuell växellåda), god fysik, prata flytande svenska, inkomma med ett utdrag ur belastningsregistret.

Meriterande: Arbetat med städ/lokalvård tidigare, tekniskt intresse, viss datavana.

1 BE-Chaufför

Arbetet innebär i huvudsak att man tillsammans med vårt chaufförs-team arbetar med att lasta och köra ut och tillbaka sanitets och toalettenheter i västra Götaland främst Göteborgs området. Arbetet innefattar en stor del gällande service i form av slamtömning av dessa enheter, samt städning och påfyllning av materiel.

Krav: BE-körkort (manuell växellåda), god fysik, prata flytande svenska, inkomma med utdrag ur belastningsregistret.

Meriterande: arbetat med liknande uppgifter tidigare eller inom transport-branschen, tekniskt intresse, viss datavana. Ha tidigare vana att hantera större vagnar och trailrar.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på Hyrtoaletten Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2024-06-01.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb