Check in Agent

Ledig tjänst på MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB

Sök ledigt jobb som Incheckare i Härryda. Nu finns det en ledig tjänst på MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2024-03-04.

Hitta till arbetsplatsen på MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB

Arbetsplatsen hos MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB ligger i Härryda i Västra Götalands län.

Yrke Incheckare
Arbetsort Västra Götalands län – Härryda
Arbetsplats MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB
Organisationsnummer 5566415120 (Menzies Aviation (Sverige) AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2024-03-04

MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB

Menzies Aviation söker nu Check-in agenter som vill bli en del av ett världsomspännande företag och spela en viktig roll i varje resenärs resa!

GÖR NÅGONS DAG, VARJE DAG

DIN ROLL:

Som ansiktet utåt för Menzies Aviation och flygbolagen du representerar, är du början på resan för flera olika människor. Vid välkomnandet av människor från hela världen, guidar du och assisterar du dem genom hela deras resa på flygplatsen. Från check-in och bag drop, till boarding och gater samt ankomster och Lounge, försäkrar du att våra resenärer är välinformerade och befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle.

Du kommer att få möjlighet att arbeta och representera flera olika flygbolag och genom att följa de säkerhetsföreskrifter och flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunders och deras kunders behov främst i allt du gör. Arbetet ställer krav på att du har hög servicekänsla, initiativrikedom samt trivs att arbeta och utvecklas i en dynamisk och internationell miljö. Som en del i vårt team, spelar du en viktig roll i varje resenärs resa.

KVALIFIKATIONER:

  • Inneha fullständig gymnasiekompetens eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som motsvarande
  • Svenska och engelska; flytande i tal och skrift. Andra språk är meriterande
  • Gilla en snabbföränderlig arbetsdag, ha förmågan att snabbt kunna anpassa dig till förändrade prioriteringar och situationer
  • Vara pålitlig och ansvarsfull då säkerhet är vår största prioritering
  • Kunna arbeta skifttider och kunna ta dig till och från Landvetter.
  • Kunna bevisa och redogöra vad du gjort de senaste 5 åren tillbaka i tiden med stödjande dokument
  • Kunna arbeta hela sommaren

VAD DU FÅR AV OSS

Du kommer vara en del i en organisation som förstår värdet i alla medarbetare. Menzies Aviation är ett serviceföretag där People Matters, den service och det engagemang du och ditt team ger spelar roll. Flygplatsvärlden är en värld i sig, en folkrik värld med ett högt tempo, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta i en variationsrik miljö med utvecklingsmöjligheter där du har vårt fulla stöd, för att hjälpa dig genom din karriär och utveckling hos oss. Du får gedigna utbildningar både teoretiska och praktiska.

STARTDATUM: 11 Mars

Du erhåller en gedigen utbildning i ca 4 veckor där teori och praktik varvas.


ARBETSTIDER: Skifttjänstgöring, vilket innebär tjänstgöring dag, kvällar och helger. Ob-tillägg enligt gällande kollektivavtal.

OMFATTNING: 75% Visstidsanställning med mycket goda chanser till förlängning.

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2024-03-04.

OM MENZIES AVIATION

Menzies Aviation är ett globalt markserviceföretag där passagerare, ramp och frakt hanteras. Vår personal tar hand om miljoner passagerare och ser till att alltifrån incheckning till ankomst sker med samma höga standard. Med verksamhet i 36 länder vid mer än 200 stationer och ett världsomspännande team med fler än 32 000 anställda, hanteras över 500 flygbolag och över en miljon flygningar och 1,6 miljoner ton frakt varje år... och vår verksamhet växer fortfarande. Vi arbetar för att vara bäst på det vi gör och det betyder att vi anställer de bästa i branschen.

Välkommen med din ansökan!


Är du intresserad av tjänsten på MENZIES AVIATION (SVERIGE) AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Incheckare är 2024-03-04.

Sök andra jobb som incheckare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb