Vi söker veteraner för städ av turistlägenheter i Björnrike.

Ledig tjänst på Veterankraft AB

Sök ledigt jobb som Städare/Lokalvårdare i Härjedalen. Nu finns det en ledig tjänst på Veterankraft AB i Jämtlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Deltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, max 10 dagar. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Upp till 10 dagar. Sök jobbet senast 2023-12-31.

Hitta till arbetsplatsen på Veterankraft AB

Arbetsplatsen hos Veterankraft AB ligger i Härjedalen i Jämtlands län.

Yrke Städare/Lokalvårdare
Arbetsort Jämtlands län – Härjedalen
Arbetsplats Veterankraft AB
Organisationsnummer 5567677694 (Veterankraft AB)
Anställningsvillkor Deltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, max 10 dagar
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Upp till 10 dagar
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-31

Veterankraft AB Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Städningen är koncentrerad till bytesdagar, lördagar eller söndagar. Uppdraget startar i slutet av december -23.

Dina arbetsuppgifter
Avresestäd av turistlägenheter och hus.

Vem är du?
Glad och pigg veteran som vill ta ett eller flera uppdrag med städning.
Som person är du en serviceinriktad, positiv och noggrann. Du har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor. Har du en professionell bakgrund eller städar mycket hemma kommer du att känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Veterankraft AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Städare/Lokalvårdare är 2023-12-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb