Kardiologen/HIA Gotland v.50-03

Ledig tjänst på Magnifiq Kompetens

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Gotland. Nu finns det en ledig tjänst på Magnifiq Kompetens i Gotlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Deltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2023-12-05.

Hitta till arbetsplatsen på Magnifiq Kompetens

Arbetsplatsen hos Magnifiq Kompetens ligger i Gotland i Gotlands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Gotlands län – Gotland
Arbetsplats Magnifiq Kompetens
Organisationsnummer 5568910235 (Palmelind Konsult AB)
Anställningsvillkor Deltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-05

Magnifiq Kompetens Är du en legitimerad sjuksköterska som vill ha en trygg anställning med bra villkor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt.

Just nu söker vi en Magnifiq Sjuksköterska till spännande uppdrag på en Kardiologavdelning i Visby

Avdelning vårdar främst patienter med hjärtinfarkt, rytmrubbningar och hjärtsvikt. Hjärtövervakningsmöjlighet, telemetri finns till alla 15 vårdplatser. Patienterna vårdas i enkelrum. Avdelningen är uppdelad i tre vårdlag och i samband med Covid-19 startades en lätt HIA-avdelning där två patienter kan vårdas. Som sjuksköterska på avdelningen samarbetar du med undersköterskor i aktivt omvårdnadsarbete utifrån patientens omvårdnadsbehov. Avdelningen använder journalsystem TakeCare.

Arbetstid: Rotation 3-skift ink. helgtjänstgöring.

Uppdraget pågår från 23-12-11 till 24-01-14

Du som läser detta hoppas vi är legitimerad Sjuksköterska och har några års erfarenhet från yrket. Meriterande om du även har en vidareutbildning i hjärtsjukvård.

Som person tror vi att du är glad, trivs med att träffa nya människor och vill axla rollen som ambassadör ute på uppdrag hos våra kunder.

Magnifiq - det familjära vårdbemanningsbolaget

Magnifiq är ingen vårdjätte. Istället bygger vår framgång på nöjda medarbetare med trygga anställningar och tjänster av högsta kvalitet.

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.

Som konsult hos oss får du bland annat;

- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkring, tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten

Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi.
Vänta i så fall inte - uppdraget tillsätts löpande.

Varmt välkommen!

Teamet på Magnifiq

Växel: 090-136200
Är du intresserad av tjänsten på Magnifiq Kompetens? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-12-05.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb