Sjuksköterska till onkologavdelning i Visby v. 46-6 2024!

Ledig tjänst på Vårdbron Sverige AB

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Gotland. Nu finns det en ledig tjänst på Vårdbron Sverige AB i Gotlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2023-09-26.

Hitta till arbetsplatsen på Vårdbron Sverige AB

Arbetsplatsen hos Vårdbron Sverige AB ligger i Gotland i Gotlands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Gotlands län – Gotland
Arbetsplats Vårdbron Sverige AB
Organisationsnummer 5568909195 (Vårdbron Sverige AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Vårdbron Sverige AB

Är du utbildad sjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Vår vision är att tillsätta rätt person på rätt plats, där den behövs som allra mest och söker nu dig.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska hos en kund i Visby. Uppdraget innebär arbete på en onkologavdelning.

Vi söker dig som kan jobba under perioden v 46-6 2024. Vårdbron är dock fortsatt intresserade oavsett om du kan jobba hela eller delar av perioden, så varmt välkommen in med din ansökan!

Detta uppdrag har sista svarsdag 22 september, men vi har ett flertal liknande uppdrag och är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetent vårdpersonal!

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet med referenser.

  • Meriterande med erfarenhet av journalsystemet TakeCare.
  • Meriterande med erfarenhet av onkologisk hematologisk vård.
  • Meriterande med specialistutbildning i onkologi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA

Att jobba som bemanningssjuksköterska på Vårdbron ger dig möjlighet till stor flexibilitet i hur du lägger upp ditt arbetsliv. Tillsammans med din personliga bemanningsspecialist kommer ni fram till en plan utifrån dina önskemål.

Det är upp till dig om du väljer att jobba som fakturerande eller löntagare. Oavsett hjälper vi dig att hitta både resa och boende om uppdraget ligger på annan ort. Detta för att du ska kunna fokusera på att göra det du är bäst på – att hjälpa patienter runtom i Sverige.

Din uppgift kommer vara att stötta upp under perioder när behoven är stora. Du kommer få möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens och samtidigt få möjlighet att inta en viktig roll hos verksamheten som en erfaren och självgående kollega.

DET HÄR ÄR VÅRDBRON

Vårdbron är ett bemanningsföretag som bemannar all form av sjukvårdspersonal till uppdrag över hela landet. Vi bemannar inom region, kommun och privata aktörer över hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda kvalitet, tillgänglighet och engagemang för att bli den självklara samarbetspartnern och skapa långsiktighet tillsammans såväl våra kunder som konsulter.

För varje utförd arbetsvecka skänker vi även en del av vinsten till Barncancerfonden med övertygelse om att vi tillsammans kan hjälpa fler!

PASSAR INTE UPPDRAGET DIG?

Behoven är stora inom den svenska sjukvården runtom i landet med alla olika yrkesroller. Kontakta oss så får du tala med en bemanningsspecialist som kan hitta uppdrag som passar just dig och dina önskemål.


Är du intresserad av tjänsten på Vårdbron Sverige AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-09-26.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb