Receptionist till Frivården i Visby

Ledig tjänst på Kriminalvården, Frivården Gotland

Sök ledigt jobb som Kanslist i Gotland. Nu finns det en ledig tjänst på Kriminalvården, Frivården Gotland i Gotlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.. Arbetet är Heltid. Dagtid. Mån-fre. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Kriminalvården, Frivården Gotland

Arbetsplatsen hos Kriminalvården, Frivården Gotland ligger i Gotland i Gotlands län.

Yrke Kanslist
Arbetsort Gotlands län – Gotland
Arbetsplats Kriminalvården, Frivården Gotland
Organisationsnummer 2021000225 (Kriminalvården)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Mån-fre. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-12

Kriminalvården, Frivården Gotland Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som receptionist är du en del av frivårdens kansli och ansvarar för att bemanna frivårdens reception. Förutom besök till frivårdens lokaler har receptionen även ansvar för ordningen i väntrummet och för kameraövervakning i besöksavdelningen, samt för att bistå vid inpasseringskontroll. I tjänsten ingår viss kansli- och IT-administration, såsom posthantering, beställningar och behörighetshantering. I receptionen utförs även enklare frivårdsarbete som t.ex. kontroll av utförda samhällstjänstpass och hantering av system för elektronisk kontroll.

KVALIFIKATIONER
För att passa i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt. Det är av stor vikt för tjänsten att du stabil och flexibel vid ändrade förutsättningar. Det är även viktigt att du som söker har en god förmåga att hantera stressfulla situationer. Stor vikt kommer ett läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

En förutsättning för tjänsten är att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring.

Krav för tjänsten är att du har:
-Godkänd gymnasieexamen eller annan utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
-Arbetslivserfarenhet av liknande receptionsarbete/kansliarbete
-God administrativ förmåga
-God dator- och IT-vana
-Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är att du har:
-Arbetslivserfarenhet från Kriminalvården
-Administrativ systemkompetens
-Läst enskilda kurser på ex. högskola/universitet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du behöver vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Kriminalvården, Frivården Gotland? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kanslist är 2023-12-12.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb