Förskollärare

Ledig tjänst på Öppna förskolan Myllan

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Gotland. Nu finns det en ledig tjänst på Öppna förskolan Myllan i Gotlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid/Deltid. 80%. Tillträde: 2024-01-08 Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-15.

Hitta till arbetsplatsen på Öppna förskolan Myllan

Arbetsplatsen hos Öppna förskolan Myllan ligger i Gotland i Gotlands län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Gotlands län – Gotland
Arbetsplats Öppna förskolan Myllan
Organisationsnummer 2120000803 (REGION GOTLAND)
Anställningsvillkor Heltid/Deltid. 80%. Tillträde: 2024-01-08 Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2023-12-15

Öppna förskolan Myllan I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.
Öppna förskolan Myllan
Öppna förskolan Myllan tillhör Sydöstra Visbys förskoleområde, där även förskolorna Skräddaren, Bryggaren, Glasmästaren, Kabyssen och Bogen ingår.

- Omsorg på obekväm arbetstid tillhör detta område.

Öppna förskolan är en mötesplats för familjer som är föräldralediga med sina barn, i åldern 0-5 år. Vi möts i vardagen där vi tillsammans lyfter olika ämnen, där föräldrar delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper och vi pedagoger finns som stöd om ytterligare tankar lyfts. Vi skapar ett glädjefyllt möte där barnen är i centrum. I området har vi pedagogisk utvecklare och specialpedagog som är med och stöttar upp i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Du ska ha tilltro till barn och deras förmågor och kompetenser i fokus. Du är en god förebild där du kan inspirera föräldrar till delaktighet i barns lek, språkutveckling och skapande. Tjänsten är 80% men kan utökas till 100% med arbete på förskolor i Sydöstra Visby förskoleområde.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller specialpedagog.

Har du flerårig erfarenhet av arbete i barngrupp är det en merit.

Du ska ha förmåga att hjälpa familjer att bygga nya nätverk. Du är en pedagog som finns där som stöd och vägledare i föräldrarollens olika delar.

Som person ska du ha god samarbetsförmåga och vara tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.  Du är lyhörd, nyfiken och intresserad av att utveckla verksamheten. Du tar initiativ och kan skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Om utbildnings- och arbetslivsförvaltningenSom en del av Region Gotland bidrar vi i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling. Vi ansvarar för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, anpassad grund- och gymnasieskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser, ungdomsgårdar samt mottagande och etablering av nyanlända. Tillsammans ger vi möjligheter till ett livslångt lärande.

Om Region Gotland

Region Gotland är inte bara Gotlands största arbetsgivare, vi är också den enda regionen i Sverige som har kommunala-, hälso- och sjukvårdsuppgifter och regionalt utvecklingsansvar i en och samma organisation. Det tillsammans med vårt ö-läge skapar förutsättningar för gott samarbete över våra verksamhetsområden.


Vi är över 6700 medarbetare. Tillsammans arbetar för ett hållbart, inkluderande och välmående samhälle för alla som besöker, bor och verkar på Gotland. Vi är drivande i att skapa en trygg och hållbar utveckling över hela ön.


Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler! Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/leva-bo/flytta-hit/


Genom instagramkontot @viaarregiongotland visar vi bredden av våra yrken och vilken betydelse vårt arbete har för samhället. Varje vecka visar en ny medarbetare upp sin arbetsvardag.


Övrigt

Region Gotland arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetod som syftar till att se varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.  Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 


Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsten fortsatt är vakant.


I takt med att omvärlden förändras arbetar Region Gotland i större utsträckning med kvalitet och säkerhet i rekryteringsprocessen. Det innebär att du som kandidat kan komma att omfattas av vissa kontroller inför anställning. Vilka kontroller som tjänsten du söker kan omfattas av får du information om inför eller under intervjun.


Inför samtliga anställningar behöver du som kandidat visa upp ID-handling och personbevis.


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Är du intresserad av tjänsten på Öppna förskolan Myllan? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2023-12-15.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Gotland
  Förskollärare

  Ledigt jobb som förskollärare på REGION GOTLAND i Gotland

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som förskollärare