Account Manager / Säljare till NTM Media i Visby!

Ledig tjänst på LB Karriär AB

Sök ledigt jobb som Account manager i Gotland. Nu finns det en ledig tjänst på LB Karriär AB i Gotlands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-04-28.

Hitta till arbetsplatsen på LB Karriär AB

Arbetsplatsen hos LB Karriär AB ligger i Gotland i Gotlands län.

Yrke Account manager
Arbetsort Gotlands län – Gotland
Arbetsplats LB Karriär AB
Organisationsnummer 5566312335 (Lb Karriär AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-28

LB Karriär AB

Account Manager / Säljare till NTM Media

Är du en nyfiken och driven person med ett intresse för försäljning? Vill du arbeta på en av Sveriges största mediekoncerner? Hos NTM Media får du chansen att utvecklas som säljare och bli en del av ett härligt gäng som präglas av en positiv anda!

Om företaget

NTM Media är en arbetsplats som satsar långsiktigt på deras personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. NTM Media eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Företaget samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade, nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och är förlåtande, toleranta och inkluderande.

NTM Media har medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. NTM Media hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med vår egen Content Studio, reklambyrå Fluid, tryckeri, distribution och e-handel är NTM Media en helhetspartner med oändliga möjligheter. Kärnan i verksamheten är fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi vill ge läsaren de bästa förutsättningarna att göra medvetna val och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt. NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Det är med stolthet vi erbjuder våra kunder nyhetsmedia som en trovärdig kanal och viktig del i en komplett mediemix.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager jobbar du som uppsökande säljare via telefon, mail och fysiska kundbesök. Samtalen är omväxlande då du pratar med kunder från olika branscher med olika behov, uppgiften är att förmedla våra starka kanaler och varumärken för att ge kunderna bästa effekt.

Som säljare hos oss arbetar du med prospektering och nykundsbearbetning samtidigt som du har dina befintliga kunder. Vi jobbar långsiktigt med kunderna och strävar efter en hög kundnöjdhet och önskad effekt i varje kampanj.

I produktportföljen har du några av Gotlands starkaste varumärken där målet är att skapa den bästa mediemixen som passar för kundens behov.

Som Account Manager i Team Gotland kommer du att vara en viktig del i ett tight gäng där samtliga arbetar för att vara den främsta mediapartnern för Gotlands företag!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• Prospektering av nya kunder.

• Uppföljning med kunder.

• Förvaltning av befintliga kundrelationer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.

• Fördelaktigt om du jobbat med uppsökande försäljning.

• Du talar och skriver obehindrat på svenska.

• Intresse för Mediebranschen.

• B-körkort.

• Eftergymnasialutbildning inom exempelvis digital kommunikation och försäljning är meriterande.

• Strukturerad, gillar ordning och reda.

Du får energi av att interagera med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete. Du räds inte att ta första steget till ett samtal och anstränger dig för att leverera lösningar genom att arbeta rådgivande i kontakten med kunderna. Vidare är du en lagspelare som trivs i samarbete med andra och bidrar ödmjukt med din hjälp till teamet. Slutligen gillar du att vara nytänkande, är relationsinriktad och letar hela tiden efter möjligheter att vara innovativ och testa något nytt.

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2024 på www.lbkarriar.se. Har du frågor om jobbet så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon, tfn. 0498-201780.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplatsen är förlagd i Visby på Gotland.


Är du intresserad av tjänsten på LB Karriär AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Account manager är 2024-04-28.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb