Bosnisktalande personlig assistent till ung man i Gislaved

Ledig tjänst på Humana AB

Sök ledigt jobb som Personlig assistent i Gislaved. Nu finns det en ledig tjänst på Humana AB i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt Kollektivavtal. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-09-29.

Hitta till arbetsplatsen på Humana AB

Arbetsplatsen hos Humana AB ligger i Gislaved i Jönköpings län.

Yrke Personlig assistent
Arbetsort Jönköpings län – Gislaved
Arbetsplats Humana AB
Organisationsnummer 5567608475 (Humana AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt Kollektivavtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Humana AB Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kille boendes i Gislaved.

I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i Gislaved. Kunden är 26 år gammal och har en CP-skada. 

Han bor i en anpassad bostad tillsammans med sina föräldrar. På arbetsplatsen finns det även en anpassad bil. 

Kunden tycker om att vara ute, gå promenader, åka till badhus.

I ditt arbete som personlig assistent hjälper du till med allt som hör vardagen till. Det kan vara t.ex hjälp med påklädning och personlig omvårdnad eller hjälp och stöttning med mat och dryck.

Du kommer även att vara behjälplig med kommunikation. Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 100% mån-ons 07.00-20.00

Lön: Lön enligt överenskommelse

Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vem är du?

Vi söker dig som talar flytande bosniska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg, men det är inget krav. 

Det är viktigt att du är lyhörd inför kundens behov, och att du är ansvarsfull och trygg i din roll. 

Det är en fördel om du innehar B-körkort. Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan!
Är du intresserad av tjänsten på Humana AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Personlig assistent är 2023-09-29.

Sök andra jobb som personlig assistent

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb