Förskollärare till Anderstorps förskoleområde

Ledig tjänst på Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område

Sök ledigt jobb som Förskollärare i Gislaved. Nu finns det en ledig tjänst på Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område i Jönköpings län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är 100%. Tillträde: 240805-251231 Visstidsanställning till . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2024-04-22.

Hitta till arbetsplatsen på Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område

Arbetsplatsen hos Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område ligger i Gislaved i Jönköpings län.

Yrke Förskollärare
Arbetsort Jönköpings län – Gislaved
Arbetsplats Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område
Organisationsnummer 2120000514 (Gislaveds kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: 240805-251231 Visstidsanställning till
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område Beskrivning
Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats.

Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Anderstorps förskole område består av tre förskolor, Kastanjen, Solrosen och Snickaren. Vi söker legitimerad förskollärare till Snickarens förskola. Förskolan består av tre avdelningar, bra lokaler, en stor gård som är på väg att byggas om med moderna lekstationer. 

 Arbetsuppgifter
Du arbetar med barn i varierande åldrar från 1-6 år. Tillsammans med arbetslaget utvecklar och driver du den pedagogiska verksamheten och är väl förtrogen med förskolans läroplan. Alla pedagoger använder digitala lär plattor som ett pedagogiskt verktyg.

 Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Detta innebär att du bemöter barn, vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt, vänligt och respektfullt sätt. Du har som förskollärare, tillsammans med de övriga i arbetslaget, fokus på hur undervisning, förhållningssätt och lärmiljö på bästa sätt kan utmana barnen till att utforska och söka kunskap. Tillsammans utvecklar ni också utbildningen utifrån de styrdokument som finns. Genom att vara nyfikna på barnens intressen, tillvägagångssätt och lärprocesser fångar ni upp frågor, tankar och idéer som leder till korta eller långvariga projekt. I vårt systematiska kvalitetsarbete är leken ett prioriterat område och kommer att vara även under nästa år.

Avdelningarna har ett nära samarbete vilket kräver att du är flexibel och ser till hela verksamheten. Du behöver även behärska svenska språket i tal och skrift eftersom dokumentation bedrivs i digital plattform.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Tjänsten är ett vikariat från 240805-251231 med ev förlängning.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Är du intresserad av tjänsten på Verksamhetsområde förskola, Anderstorps förskole område? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Förskollärare är 2024-04-22.

Sök andra jobb som förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb