Lärare till Lundabyn

Ledig tjänst på Götene kommun, Lundabyn

Sök ledigt jobb som Grundlärare, 4-6 i Götene. Nu finns det en ledig tjänst på Götene kommun, Lundabyn i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-05.

Hitta till arbetsplatsen på Götene kommun, Lundabyn

Arbetsplatsen hos Götene kommun, Lundabyn ligger i Götene i Västra Götalands län.

Yrke Grundlärare, 4-6
Arbetsort Västra Götalands län – Götene
Arbetsplats Götene kommun, Lundabyn
Organisationsnummer 2120001652 (Götene kommun)
Anställningsvillkor 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-05

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Vill du veta mer om vad Götene och Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök https://www.livetiskaraborg.se/: eller https://www.livetiskaraborg.se/kommuner/gotene
Om Lundabyn
I det lilla mysiga brunnssamhället Lundsbrunn i Götene kommun finns grundskolan Lundabyn.

Där går idag ca 150 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns ett integrerat fritidshem där ungefär hälften av eleverna är inskrivna. Vi har hög måluppfyllelse hos våra elever. På skolan finns ett välfungerande elevhälsoteam där skolkurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, psykolog och rektorer ingår. Nu söker vi en lärare som vill arbeta på vår fina skola. 

Arbetsuppgifter
Tjänstens uppdrag är undervisning och klasslärarskap på mellanstadiet.

Vem är du?
- Du kan bygga goda relationer och vara en trygg förebild i alla sammanhang.
- Du kan, vill och vågar utmana metoder i undervisningen för att skapa en verksamhet i framkant, vilande på styrdokument, den senaste forskningen inom skolan och beprövad erfarenhet.
- Du kan skapa en lärmiljö där eleverna känner sig trygga, blir sedda och lyssnade på och medvetna om vad som förväntas av dem.
- Du kan skapa ett sammanhang i lärandet och ha förmåga förstå elevens situation, fånga elevens intresse och anpassa undervisningen efter elevens behov. 

På Lundabyn finns stora möjligheter att påverka undervisningen och vi ser det som en tillgång om du vill dela med dig av och bidra med vad just du är bra på.  

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa på mellanstadiet.

Villkor
Tillsvidare, heltid. Intervjuer kan ske löpande innan ansökningstiden har gått ut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Inför eventuell anställning ska utdrag ur belastningsregistret kunna visas upp, därför rekommenderar vi att du ansöker om detta i god tid. Välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Götene kommun strävar mot jämställdhet och mångfald i våra verksamheter och arbetar därför aktivt för en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald.
Är du intresserad av tjänsten på Götene kommun, Lundabyn? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Grundlärare, 4-6 är 2023-12-05.

Sök andra jobb som grundlärare, 4-6

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb