Servicetekniker Källhage Truck AB

Ledig tjänst på Platsa

Sök ledigt jobb som Truckreparatör i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Platsa i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Platsa

Arbetsplatsen hos Platsa ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Truckreparatör
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Platsa
Organisationsnummer 5569528846 (Platsa AB)
Anställningsvillkor Heltid Enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Platsa Brinner du för teknisk problemlösning, har erfarenhet av hydraulik och grundläggande el-kunskap? Trivs du dessutom i en roll med frihet under ansvar och relationsskapande kundkontakt? Vi på Källhage Truck växer och behöver därför förstärka organisationen med ytterligare servicetekniker som vill bli en del av oss. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Servicetekniker
Din roll som servicetekniker innebär att du kommer åka ut till kunder i Göteborg med omnejd och hjälpa till med felsökning, reparationer, underhållsarbete samt teknisk support. Arbetsdagen startas gemensamt på kontoret där alla samlas för att gå igenom arbetsdagen och ger också möjlighet att dela med sig eller ställa frågor till sina kollegor. Du kommer hämta din servicebil på plats hos oss för att lämna tillbaka den efter arbetsdagens slut. Under arbetsdagen har du telefon och laptop som arbetsredskap där du löpande tar emot arbetsorders och rapporterar slutfört uppdrag. Antalet kunder du kommer besöka per dag, varierar beroende på uppdragets storlek och omfattning. Du kommer också beställa reservdelar och se till att dessa levereras till rätt kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roll och känner dig trygg med teknisk problemlösning, hydraulik och har god el-kunskap. Som person är du trygg i dig själv och trivs med relationsskapande kundkontakt som är en viktig del av arbetet. Du drivs av problemlösning och motiveras av att hjälpa kunder och alltid ge det lilla extra. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att dela med dig av dina erfarenheter, och samtidigt ta emot hjälp från dina kollegor. Som person är du nyfiken och har ett intresse att ständigt utvecklas och förbättra tidigare kunskaper. Du trivs i ett mindre företag där din arbetsinsats, vilja och driv märks och blir en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Vad erbjuder vi dig?
Som anställd hos oss blir du en del av ett familjärt, väletablerat bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du blir en viktig del av fortsatta tillväxten och har möjlighet att vara med och påverka din egen och företagets utveckling. Här erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och gemensamma personalaktiviteter. För att skapa de bästa förutsättningarna inleds anställningen med introduktion och samåkning.

Källhage Truck
År 1998 grundades Källhage Truck i Göteborg och har sedan dess fungerat som en helhetsleverantör inom truck och materialhantering. Affärsidén är försäljning och uthyrning av ett komplett produktsortiment med nya och begagnade truckar samt sop/skurmaskiner. För dessa maskiner ska man också erbjuda service, reparationer, reservdelar och andra tillbehör. Källhage Truck är STILL Partner, generalagent för CLARK samt BAOLI Partner. Inom området för sop/skurmaskiner är de återförsäljare för märket DULEVO. Vi är ett härligt gäng på tolv personer och utgår tillsammans från vår lokal på Ringön men kommer inom en relativt snart framtid flytta till nya fräscha lokaler.

Krav


- Erfarenhet från liknande roll

- Grundläggande el-kunskap

- Datorvana krävs eftersom vi genomför en hel del felsökning via diagnostikprogram

- B-körkort

- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande

- Relevant utbildning/erfarenhet (Fordonsteknisk/hydraulik/el)

- Erfarenhet från truckbranschen

- Svetskunskaper

Varmt välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.Sista ansökningsdatum: 2023-10-31
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänst: Heltid, mån-tors kl 07:00-16:00, fre 07:00-15:00
Ort: Göteborg

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60
Är du intresserad av tjänsten på Platsa? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Truckreparatör är 2023-10-31.

Sök andra jobb som truckreparatör

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb