Transportplanerare till Martin & Servera

Ledig tjänst på OIO

Sök ledigt jobb som Transportplanerare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på OIO i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Rekrytering. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-06-30.

Hitta till arbetsplatsen på OIO

Arbetsplatsen hos OIO ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Transportplanerare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats OIO
Organisationsnummer 5593515835 (OIO Väst AB)
Anställningsvillkor Heltid Rekrytering
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Om tjänsten:

Nu söker Martin & Servera efter sin nya kollega i Göteborg till rollen som Transportplanerare. Avdelningen består av två produktionsledare som driver varsitt skift och som har ett nära samarbete till transportkontoret med fyra medarbetare som nu vill utöka styrkan.


Avdelningen har satt nya rutiner på arbetet och har idag sitt fokus på att optimera sina transporter. Man arbetar i transportsystemet pinDeliver och lagersystemet Servo, för att på bästa sätt optimera körningarna och ha en så god leveransprecision som möjligt. Arbetstiderna varierar och medarbetarna på transportkontoret startar sitt arbete i omgångar mellan 05 - 10 för att sedan arbeta 8h framåt i syfte att täcka alla körningar som ska planeras.


Under en vanlig arbetsdag hanterar man avvikelser, förseningar och kundärenden under morgonen för att sedan hantera beställningar och turer som ska gå ut nästkommande dag. Du har dagligen tät dialog med kundtjänst, sälj och chaufförer som kör ut leveranserna. Martin & Servera har idag tre egna chaufförer, men hyr också in lastbilar via en partner som sitter i närheten, där man byggt upp ett starkt samarbete över tid.


Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter kommer du också att uppmuntras till att komma med nya idéer, ta initiativ till förbättring av processer och rutiner samt förväntas våga utmana gamla arbetssätt i syfte att ni tillsammans ska bli bättre.


Sammanfattningsvis kommer du att:


 • Boka och planera transporter
 • Hantera frågor och lösa problem i samarbete med kundtjänst och sälj
 • Sköta fraktadministration
 • Arbeta med att vidareutveckla processer och rutiner

Vi söker dig som:
 • Har en logistik-eller transportutbildning på YH eller högskolenivå, alternativt relevant arbetslivserfarenhet
 • Har tidigare dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat med planering av effektiva transporter
 • Talar och skriver flytande svenska och god engelska
 • God datorvana där tidigare arbete i transportledningssystem och Excel är starkt meriterande
 • Besitter en hög logisk förmåga och proaktivt kan agera för att lösa problem
 • Har en stark kommunikativ förmåga som främjar ett fint samarbetsklimat

För att lyckas i rollen behöver du främst ha rätt inställning och en genuin vilja till att lära. Det finns många duktiga kollegor med lång erfarenhet på avdelningen som du kan ta rygg på och bli en än duktigare transportplanerare. Johan som är chef på avdelningen söker någon som har hög logisk förmåga och kan se mönster och lösa problem på ett bra sätt. Det är inte alltid det finns en självklar lösning på ett problem, men du förväntas kunna agera lösningsorienterat och ta initiativ för att lösa situationen som uppstått. Han vågar ge sina anställda mandat till att fatta beslut, men det blir upp till dig att våga vara kreativ och tänka utanför ordinarie arbetssätt. Då du har kontakt med både kollegor och kunder dagligen kommer god kommunikation och servicekänsla vara centralt i rollen och något vi fäster stor vikt vid under urvalet.


Om vår partner:

Detta säger Martin & Servera om sin organisation:


Var med och gör varje dag lite godare!


"Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver."


Genom att klicka här kan du läsa mer om Martin & Servera gruppen som helhet, verksamheten och frågorna de brinner för. Och här kan du läsa om hur det är att arbeta på Martin & Servera.


Anläggningen i Göteborg ligger i Agnesberg och man är idag 28 medarbetare. Merparten arbetar i produktion och man har ett transportkontor som växer och ska bli fem medarbetare. Arbetet ger dig en flexibilitet att styra vardagen, men där det ställs krav på att transporterna hanteras och går ut enligt plan. Du behöver vara öppen för att arbeta flexibelt under veckodagarna där du kan börja tidigt och sluta tidigt, men även börja lite senare och sluta vid 18.


Då man har verksamhet som startar tidigt på måndagar behöver du också vara tillgänglig för arbete en helg i månaden mot att du är ledig annan dag under kommande vecka i stället. Man har roligt tillsammans och det bjuds på mycket skratt under en arbetsdag, dock med högt engagemang och ansvar inför uppgiften man ska utföra. Du kommer att bli utmanad och ha möjlighet att växa mycket under Johans ledning och kollegornas stöttning, men det blir upp till dig att driva din egen utveckling och att ta för dig.


Om anställningen:

Detta är ett rekryteringsuppdrag där du blir direkt anställd hos Martin & Servera Logistik AB och samtliga anställningsvillkor förhandlas er emellan. Martin & Servera använder sig av personlighetstest samt tillämpar bakgrundskontroll vid rekrytering.


Anställningen inleds med en introduktion till arbetet för att därefter följas upp med att du går bredvid och får lära dig verksamheten. Du förväntas vara nyfiken, ställa frågor och utmana gamla mönster. Ditt stora fokus blir att planera effektiva transporter samt bidra till ett gott arbetsklimat och fint kollegialt utbyte.


För Martin & Servera är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att deras alkohol- och drogpolicy efterlevs utför de slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.


Övrig information:
 • Omfattning: Heltid, vardagar + en helg i månaden
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Göteborg, Agnesberg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


Är du intresserad av tjänsten på OIO? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Transportplanerare är 2024-06-30.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb