Är du en schysst, modig och nyfiken C#-utvecklare?

Ledig tjänst på cilbuper IT AB

Sök ledigt jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på cilbuper IT AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-11-08.

Hitta till arbetsplatsen på cilbuper IT AB

Arbetsplatsen hos cilbuper IT AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Systemutvecklare/Programmerare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats cilbuper IT AB
Organisationsnummer 5590501804 (cilbuper IT AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-11-08

cilbuper IT AB

Vi på Cilbuper vill bli ännu fler. Därför söker vi nu dig som vill vara med på ett spännande äventyr tillsammans med oss. Vart den tar oss vet vi inte riktigt, men det vi vet är att vi kommer behöva flera nya medarbetare inom systemutveckling för att hjälpa våra kunder att bygga morgondagens produkter.

Cilbuper är en idé. Ett kollektivt hjärta som slår för glappet och gapet mellan behov och behövd. En hängivenhet till att kunskap och känsla, kompetens och människa går hand i hand. Vi är små och vi hjälper de stora. Och de små. De lärdomar vi samlat på oss gör att vi kan lova en perfekt matchning mellan varför och vad - med vem och hur, och att vi gör det bättre än de allra flesta.

Vad kommer du att göra?

Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder, och det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga produkter. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv.

Varför skulle du INTE vilja jobba hos oss?

Vi är ganska vanliga och inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och är schyssta, modiga och nyfikna. Vi är inte heller störst men vi har ett enormt starkt team och ett starkt och väletablerat kontaktnät vilket gör att våra förfrågningar och kunder varierar. Hos oss får du vara en del av en gemenskap som främjar såväl personlig som professionell utveckling.

Om detta inte tilltalar dig så är vi kanske inte rätt för varandra!

Vem är du?

Vi tror att du har:

- Eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling

- Minst 1 års erfarenhet av C#-programmering

- En skön personlighet

- Vilja av att arbeta Agilt

- Ambition att utveckla dig själv

- Ett genuint teknikintresse och är en teamplayer

Om du känner att detta är en bra beskrivning av dig så är du välkommen att skicka in din ansökan. Är du även intresserad av att veta mer om oss kan vi koppla ihop dig med en av våra anställda som kan ge dig en bild om hur det är att arbeta här.

Vi ses snart!

Johan, Fredrik, Karolina, Felicia, Ellen & Helena

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Är du intresserad av tjänsten på cilbuper IT AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemutvecklare/Programmerare är 2021-11-08.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.