Säljande konsult till vår satsning inom Digital HR i Göteborg

Ledig tjänst på Nexer AB

Sök ledigt jobb som Systemsäljare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Nexer AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och fast lön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Nexer AB

Arbetsplatsen hos Nexer AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Systemsäljare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Nexer AB
Organisationsnummer 5564519345 (Nexer AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Nexer AB Vi söker nu dig som har erfarenhet av implementation, projektledning, processer och sälj kring HR system såsom SuccessFactors eller Workday och vill vara med och bidra till Nexers utveckling i Göteborgsområdet.

Om rollen
Nexers enhet Digital HR arbetar med HR Applikationer, HR Integrationer samt Agile HR. Vi har hittills haft fokus på kunder och projekt i södra Sverige och denna roll syftar till att etablera vår verksamhet i Göteborg.

Rollen är en kombinerad konsult- och säljroll. Initialt kommer du arbeta dels ”hands-on” som konsult inom området (50%), dels med säljinsatser (50%). Du får stöttning av och kommer jobba nära dina kollegor i södra Sverige.

Du kommer jobba nära verksamheten vilket innebär att du är delaktig och drivande i hela processen - allt ifrån utvecklingsfasen, implementeringen och driften. En naturlig del är att validera och testa integrationslösningar samt att hantera och lösa uppkomna incidenter. Din förmåga att analysera verksamhetens krav och behov är dessutom en viktig byggsten i arbetet.

Placeringsort är Göteborg.

Din bakgrund
Du är väletablerad inom HR-området och har ett stort kontaktnät i Göteborgsområdet. Vi ser gärna att du har arbetat några år med projektledning, kravhantering eller transformation inom HR i större organisationer. Du har god kännedom kring HR-processer, i synnerhet SuccessFactors, och har best practice inom området. Du är dessutom van att arbeta agilt och ta egna initiativ. Flytande svenska är en förutsättning för denna roll.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska i både språk och skrift.

Nexer som arbetsgivare
Nexer värdesätter kompetensutveckling och erbjuder våra anställda kurser via Nexer Academy, Udemy, ger certifieringsbonusar och anordnar inspirationsföreläsningar. Det är viktigt att du som anställd hos oss känner att du har möjlighet att ständigt utvecklas och utmanas. Därför är vi stolta över att utveckling och kunskapsdelning genomsyrar hela vår verksamhet och att vår framgång ligger hos våra anställda!

Nexer är en del av Danir-koncernen och har drygt 2 800 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Woman in Tech, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vi kan inte ta emot ansökningar via mail men vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.ekengren@nexergroup.com.
Är du intresserad av tjänsten på Nexer AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemsäljare är 2023-10-19.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb