DevSecOps engineer till försvarsindustrin!

Ledig tjänst på Xamera

Sök ledigt jobb som Systemdesigner i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Xamera i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningsperiod enligt överenskommelse . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-09.

Hitta till arbetsplatsen på Xamera

Arbetsplatsen hos Xamera ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Systemdesigner
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Xamera
Organisationsnummer 5569356735 (Xamera AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningsperiod enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-09

Xamera Om tjänsten:

Vill du arbeta i en dynamisk miljö och en bred teknisk roll? Då kan rollen som DevSecOps vara något för dig. I rollen kommer du tillsammans med team ansvara för att infrastrukturen på bolaget ska fungerar.
Det innebär arbetsuppgifter såsom scriptning, testning, bygga pipelines och containrar i infrastrukturen.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning och som besitter kunskap i Python. Kunskaper inom DevOps och Linux är meriterande. Du gillar programmering och har ett genuint intresse för teknik. Som person gillar du att utvecklas, är driven och har gärna en entreprenörsanda. Arbetet omfattas av försvarssekretess varpå svenskt medborgarskap är ett krav.

Om företaget:

Företaget är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar företaget teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Den här tjänsten är en del av Xameras talangprogram, Xamera Talent. Här har företaget har valt att investera extra i just dig och din personliga utveckling.

Kontaktperson: malin.tarre@xamera.se
Är du intresserad av tjänsten på Xamera? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Systemdesigner är 2024-05-09.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb