Sjuksköterska till Frölunda specialistsjukhus, Ortopedimottagning

Ledig tjänst på Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är 100% Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-03.

Hitta till arbetsplatsen på Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus

Arbetsplatsen hos Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus
Organisationsnummer 2321000131 (VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN)
Anställningsvillkor 100% Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Sjukhusen i väster,  Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus ersätter Frölunda specialistsjukhus vid årsskiftet 2023/2024. Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. För att möjliggöra vård med hög kvalitet, med patienten i fokus, kommer Högsbo närsjukhus att vara ett så kallat smart sjukhus, där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd. På sjukhuset finns specialistcentrum och dagkirurgiska centrum samt operation, mottagning och resurser för bild- och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.Beskrivning
Nu söker vi kollega/kollegor till vårt team! Vill ni vara med och utveckla vår mottagning och planera inför vår flytt till nybyggda Högsbo närsjukhus 2023-2024? Det nya närsjukhuset kommer att bestå av specialistcentrum och dagkirurgiskt centrum med mottagning, operation, pre-postenhet, radiologi och provtagning.

Det nya sjukhuset byggs som ett så kallat smart sjukhus, som baseras på nya arbetssätt och arbetsformer för nära vård, i kombination med framtidens IT-stöd.

Ortopedimottagningen bedriver dagkirurgisk verksamhet på mottagning och operation f a inom hand, fot, knä och axel. Vi är ett gott gäng med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare som samarbetar tätt för att få ett effektivt flöde, hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna. Vi börjar nu att utöka vårt team inför flytten till Högsbo och ser fram mot att få dig som kollega som tycker om att arbeta i en arbetsmiljö med humor, samarbete, kvalitet och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska vid Ortopedimottagningen ingår du i team med kunniga och engagerade medarbetare. Hos oss arbetar du självständigt med bl a telefonrådgivning, mottagningsarbete, assistans vid polikliniska operationer och sköterskemottagning, i nära samarbete med övriga kollegor.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från mottagningsverksamhet, gärna Ortopedimottagning. Då du kommer att arbeta med många olika professioner så ser vi att du har lätt för samarbete och är tydlig i din kommunikation. Du är flexibel, gillar utmaningar och kan driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag med möjlighet att arbeta hemifrån efter överenskommelse med arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba%20hos%20oss.pdf%20


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Är du intresserad av tjänsten på Sjukhusen i väster, Ortopedimottagning Frölunda specialistsjukhus? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2023-10-03.

Sök andra jobb som sjuksköterska, grundutbildad

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb