Centric Care söker sjuksköterska till Rehabavdelning i Göteborg

Ledig tjänst på Centric Care

Sök ledigt jobb som Sjuksköterska, grundutbildad i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Centric Care i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 11 dagar - upp till 3 månader. Sök jobbet senast 2021-12-25.

Hitta till arbetsplatsen på Centric Care

Arbetsplatsen hos Centric Care ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Sjuksköterska, grundutbildad
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Centric Care
Organisationsnummer 5565963351 (Centric Care AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd 11 dagar - upp till 3 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-25

Centric Care OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till en rehabiliteringsavdelning. Här vårdas patienter med Stroke, traumatiska hjärnskador och ryggmärgsskador. 

UPPDRAGSPERIOD
Omgående - vecka 06

Arbetstid:
Dag och kväll. Tjänstgöring varannan helg ingår. 


DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet från liknande område inom slutenvård.  Tidigare erfarenhet från stroke, neurologi eller medicin är önskvärt men inget krav. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!


Med vänlig hälsning
 
Är du intresserad av tjänsten på Centric Care? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad är 2021-12-25.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.