Testcell Servicetekniker

Ledig tjänst på Volvo Group

Sök ledigt jobb som Servicetekniker, maskin i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Volvo Group i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Undefined. Arbetet är 40/v Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-08-09.

Hitta till arbetsplatsen på Volvo Group

Arbetsplatsen hos Volvo Group ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Servicetekniker, maskin
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Volvo Group
Organisationsnummer 5560295197 (Volvo Business Services AB)
Anställningsvillkor 40/v Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Undefined
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-08-09

Volvo Group Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, Sverige, och vår aktie är noterad på Nasdaq i Stockholm, Sverige.

Transporter utgör kärnan i det moderna samhället. Vill du vara en del av att forma smarta och hållbara transportlöningar för en bättre värld. Vill du göra skillnad, arbeta med nästa generations teknik i en global kontext tillsammans med passionerade kollegor mot gemensamma mål. Då kan vi vara rätt för varann.

Det här är vi, dina nya kollegor
Vi i Test Cell Service & System Testing-gruppen söker nu en ny medlem till vårt team! Verification, Testing & Materials Technology är ett provningslaboratorium med testkapacitet för förbränningsmotor, elmotorer, akustik, materialprovning och systemprovning. Organisationen omfattar även motor- och tekniska verkstäder samt områden för kalibrering och service av testutrustning och underhåll av anläggningsprocesser.
Du kommer att ingå i ett engagerat och sammansvetsat team, med olika bakgrunder och erfarenheter, alla med samma mål. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande, global miljö som ger möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt.

Om rollen
Tjänsten präglas av praktiskt arbete och har inslag av en konsultativ och stödjande roll, där du kommer att kunna bidra till den strategiska utvecklingen av servicemetoder och investeringar i ny test- och kalibreringsutrustning.
Som Testcell Servicetekniker är dina ansvarsområden gruppens leverans gällande felsökning, service och kalibrering av riggrelaterad mätutrustning. I samråd med kollegor och kunder/labbsupportfunktioner, kommer du vara med och planera det dagliga arbetet. Du kommer också att leda arbetet för de anlitade serviceentreprenörerna och hantera inköp samt övervakning av underhållstjänster och reservdelar.
Arbetet består delvis av service, kalibrering och korrelation av mätutrustningen inom motor-, system- och transmissionslaboratoriet enligt etablerade rutiner. Du kommer att delta i tekniskt utvecklingsarbete och investeringsprojekt inom våra ansvarsområden. Gruppen har en mycket intressant framtid i att stödja det befintliga laboratoriet och det framtida STL (sustainable technology laboratory) som är i slutfasen av byggandet.

Vem är du?
Vi tror att du är en samarbetsvillig person med förmåga att enkelt bygga förtroende och relationer. Du har en positiv inställning och drivkraft, att ta egna initiativ är naturligt för dig. Som person är du lösningsorienterad, anpassningsbar och flexibel, du kan enkelt byta fokus samt ta dig an nya uppgifter. Du drivs av att leverera resultat med hög kvalité och är intresserad av att bidra till ständiga förbättringar.
Analytiskt tänkande för att identifiera styrkor och svagheter med alternativa lösningar, slutsatser eller tillvägagångssätt för att lösa problem är något du kan påvisa. Du är nogrann, tålmodig och har ett öga för detaljer på ett effektivt sätt.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har:
* Naturvetenskaplig/teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Motorförståelse och praktisk erfarenhet.
* Goda datorkunskaper, inklusive Microsoft Office 365 och LAN.
* Grundläggande elkunskaper är ett plus.
* Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift.


Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse även utanför jobbet. Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsindustrin sedan tidigare.

Vilka vi är och vår värdegrund
Vårt fokus på inkludering, mångfald och jämlikhet erbjuder alla anställda möjligheten att kunna vara sig själv och att arbeta och utvecklas i en trygg och stödjande miljö, fri från trakasserier och diskriminering. Vi hoppas därför att du ansöker och låter oss avgöra din lämplighet, även om du känner att du inte uppfyller alla kvalifikationer i arbetsbeskrivningen.
Att ansöka till detta jobb ger dig möjligheten att bli en del av Volvo Group. Varje dag, över hela världen, skapar våra lastbilar, bussar, motorer och anläggningsmaskiner, i kombination med våra finansiella tjänster och lösningar, förutsättningar för ett hållbart och modernt samhälle. Vi är fler än 100 000 medarbetare som bidrar med att forma vår framtid med effektiva, säkra och hållbara transportlösningar.  Genom att bli en del av Volvo Group kan vi erbjuda dig fantastiska karriärsmöjligheter, här finns gott om plats för passionerade och drivna människor som vill uppnå sin fulla potential.
Är du intresserad av tjänsten på Volvo Group? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Servicetekniker, maskin är 2024-08-09.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb