Akademiska hus söker en tech lead

Ledig tjänst på Randstad

Sök ledigt jobb som Projektledare, IT i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Randstad i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Randstad

Arbetsplatsen hos Randstad ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Projektledare, IT
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Randstad
Organisationsnummer 5562421718 (Randstad AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Randstad

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och erfaren Tech Lead som är van vid att leda i förändring och har erfarenhet av att leda ett utvecklingsteam. Som Tech lead kommer du att spela en central roll i organisationen och vara ansvarig för att leda och utveckla teamet. Du kommer även att ha en nyckelroll i att förbättra processer och maximera effektiviteten i verksamheten.


Ansvarsområden

I rollen som Tech Lead kommer du både ha ansvar för den övergripande systemarkitekturen och att leda utvecklingsteamen till att anamma den. Du kommer också att arbeta nära våra andra arkitekter inom verksamhets-, integrations-, och IT-infrastruktur. Rollen har en arkitekturell/teknisk del men lika mycket handlar det om samarbete med andra grupper inom verksamheten och Akademiska Hus för att fånga behov och översätta till tekniska lösningar tillsammans med utvecklingsteamen. Du kommer även att agera beställare mot övriga IT-organisationen som drift och teknisk förvaltning. Exempel på arbetsuppgifter: 
  • Leda och driva tekniska beslut samt agera stöd till övriga utvecklare i teamet
  • Agera representant för teamet i mötet med olika stakeholders
  • Utveckla programvara som syftar till att möta affärsmålen och visionerna
  • Säkerställa leverans av tjänster som uppfyller kraven på prestanda, skalbarhet och robusthet
  • Ta del av den övergripande strategin för IT -utvecklingDu kommer få möjligheten att dela erfarenheter från och till dina kollegor, och du kommer även att kunna vidareutveckla din kompetens i ett företag med en modern teknikstack som körs i molnmiljö.


Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda utbildningsprogram. Med bra ledare som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag.  Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans.  Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa. Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team och i rollen har du möjlighet att arbeta och utgå från några av våra kontor i Göteborg, Stockholm, Linköping, Lund, Stockholm, Uppsala och Umeå. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation. Välkommen med din ansökan! 

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig
rekryteringskonsult Jimmy Mourad, 0702929817, jimmy.mourad@randstad.se


Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda utvecklingsteam ur ett tekniskt perspektiv och har förmågan att utveckla riktlinjer och arbetssätt för andra att följa, samt att självständigt initiera och driva förbättringsarbete. Vi tror att du är en trygg person som drivs av att nå goda resultat. Du är analytisk och strategisk, med särskilt god förmåga att se helheten och förstå samband mellan olika delar av verksamheten. Du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att samarbeta med kollegor inom olika delar av bolaget.


För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Mycket goda kunskaper inom system- och IT-arkitektur 
  • Erfarenhet av att arbeta med olika intressenter och att kommunicera arkitektur och arbetssätt på både strategisk och operativ nivå 
  • Erfarenhet av att leda systemutvecklingsteam och planering av utvecklingsaktiviteter; för både ny- och vidareutveckling, samt tekniskförvaltning. 
  • Erfarenhet av systemutveckling, antingen genom att ha utvecklat själv eller ha jobbat nära utvecklingsteam 
Vi tror också att du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Utöver det ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, men det är inget krav.

Meriterande:
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba som systemutvecklare.Om företaget

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation. Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation. Våra hus finns på orter över hela landet – från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar runt 320 000 personer. Akademiska Hus är ett statligt ägt fastighetsbolag. Vi har därför ett särskilt ansvar att ligga i framkant vad gäller hållbarhet. I vår långsiktiga strategi ligger ökad samverkan med våra kunder – Sveriges lärosäten – i fokus. Vi stärker och utvecklar dialogen med våra kunder för att öka förståelsen för Akademiska Hus roll som fastighetsägare och för att skapa insikt och samsyn kring viktiga frågor som hållbarhet och campusutveckling. Detta tror vi leder till att vi även i framtiden kan leverera attraktiva och moderna kunskapsmiljöer och därmed bidra till lärosätenas framgångar.

Är du intresserad av tjänsten på Randstad? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Projektledare, IT är 2023-10-18.

Sök andra jobb som projektledare, it

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb