Program Manager till flygburna radar och övervakningssystem

Ledig tjänst på Saab AB

Sök ledigt jobb som Projektledare, IT i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Saab AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Not Specified. Arbetet är Heltid Permanent. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Saab AB

Arbetsplatsen hos Saab AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Projektledare, IT
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Saab AB
Organisationsnummer 5560360793 (SAAB AB)
Anställningsvillkor Heltid Permanent
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Not Specified
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Saab AB På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Din roll

Vi driver utveckling, vidmakthållande och underhåll av ERIEYE systemet i ett basprogram. Vi söker dig med bred teknisk kompetens, goda ledaregenskaper, god kommunikations- och samarbetsförmåga, förmåga att entusiasmera medarbetarna samt gärna erfarenhet som konstruktionsansvarig chef.

Programledarens huvudsakliga arbetsuppgifter är idag att:

* Leda det dagliga arbetet inom basprogram ERIEYE
* Leda och medverka i basprogramledningens arbete att planera, genomföra och följa upp våra olika uppdrag.
* Aktivt stötta förvaltningen av konstruktionsansvaret på systemnivå AEW&C samt säkerställa att verksamhetens kvalitetsprocesser efterföljs
* Säkerställa att tidplaner och kostnadsramar hålls.

Då vårt arbetssätt går mer mot agila metoder är det viktigt att du är intresserad av att medverka i verksamhetsutveckling och effektivisera våra arbetssätt

Din profil

För tjänsten som programledare är det meriterande att ha:

* God affärsförståelse och kundfokus
* Ha kunskapen och förståelsen med arbete i en internationell miljö
* Ett strukturerat arbetssätt och god analysförmåga
* Förmåga att arbeta självständigt
* Stark drivkraft och förmåga att tillföra energi till grupper
* Förmåga att driva grupper mot gemensamma mål
* Erfarenhet av konstruktion av komplexa tekniska system
* Kunskap om agila metoder och arbetssätt

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.

Baseline Program ERIEYE är ett programkontor som har till uppgift att utveckla, vidmakthålla och underhålla bassystem och basprodukter inom Mission System. Programkontoret innehåller programledare, tekniska produktledare, IVA Manager och Configuration Managers. Det innebär att vi driver och utvecklar avancerade system och håller ihop och specificerar ingående komponenter såsom radar, C2, datalänk etc samt säkerställer att prestanda och funktion som avtalats i kontrakt med kund uppfylls. Våra teknisk produktledare och Configuartion Manager utövar sina roller för hela AEW&C.

Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För oss är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Vi arbetar med agila metoder och lägger stor vikt vid att utvecklas i våra olika roller och att arbeta med den senaste tekniken.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Du är välkommen in med sin ansökan antingen på svenska eller engelska. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Frågor om tjänsterna? Vänligen kontakta rekryterande chef:
Helena Bengtsson +46 73 4378952

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver..
Är du intresserad av tjänsten på Saab AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Projektledare, IT är 2023-10-31.

Sök andra jobb som projektledare, it

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb