Spännande karriärmöjlighet inom customers experience

Ledig tjänst på Academic Work

Sök ledigt jobb som Projektledare, IT i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Academic Work i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal. Arbetet är 100% 08:00-17:00. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2023-10-19.

Hitta till arbetsplatsen på Academic Work

Arbetsplatsen hos Academic Work ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Projektledare, IT
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Academic Work
Organisationsnummer 5565595450 (Academic Work Sweden AB)
Anställningsvillkor 100% 08:00-17:00
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Academic Work Vill du vara en nyckelspelare i att skapa enastående kundupplevelser inom service och reparation? Är du redo att leda och påverka på global nivå? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker en passionerad och driven Business Lead som kommer att forma framtidens upplevelser för företagets kunder. Om du är redo att ta dig an denna spännande utmaning, se till att skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett dynamiska team.

OM TJÄNSTEN
Som Business Lead är du globalt ansvarig för kundens upplevelse under ett besök på vår verkstad. I den här rollen kommer du att vara en del av Market Operations-teamet som är en del av Global Car Service & Repair, inom Quality and Logistics-organisationen. Du skulle bli del av ett litet och flexibelt team på 10 personer, där de tillsammans sätter sina prioriteringar och är redo att stödja varandra och ta på sig nya uppgifter/projekt även om de ligger utanför deras normala arbetsomfattning.
I den här rollen kommer du att arbeta nära de pågående initiativen inom service- och reparationsområdet.

Du erbjuds
- Arbete i ett globalt team med många kontaktytor
- Möjlighet att få arbete projekt baserat där utveckling är prioritet

Vi söker för kundens räkning en kandidat som kan erbjuda kontinuerligt stöd till deras organisation. Uppgifterna inkluderar att dokumentera och uppdatera arbetsprocesser för att säkerställa effektivitet. Vid varje förändring i processerna ser de till att informationskällorna, såsom deras webbplats (.com), deras service nätverk och marknadsrepresentanter, är uppdaterade och i synk med de nya riktlinjerna. Dessutom kommer kandidaten att vara ansvarig för att driva noggrant fördefinierade förbättringsprojekt inom deras ansvarsområde för att öka effektiviteten och förmågan att erbjuda en enastående kundupplevelse.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvarig för NPS/CSAT inom Service & Reparationsområdet.
* Ansvarig för tjänstepartnerportalen som innehåller operativa riktlinjer för företagets service nätverk.
* Ansvarig för verkstadsbokning, inklusive digital servicebokning.
* Globalt program för hyrbilar.
* Ansvarig för hämtning och leveransservice
* Ansvarig för verktyg och processer som stödjer en 360-graders vy av kunden och hantering av svåra fall på marknadsnivå.


VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av att leda ett projekt där förutsättningarna kanske inte är 100% tydliga och/eller ändras över tid. Vi letar efter någon med gedigen erfarenhet av projektledning, inklusive processarbete och etablering av arbetsmetoder. Du bör också kunna driva verksamheten med uppföljning, besvara frågor och genomföra kontinuerliga förbättringar.
Teknisk kunskap och/eller erfarenhet är fördelaktigt på grund av omfattningen av det dagliga arbetet, men helhetsförståelse och kommersiell förståelse har hög prioritet.
På företaget kommer du att vara en del av ett tvärfunktionellt och internationellt team, där de använder engelska som sitt huvudsakliga språk för skriftlig och muntlig kommunikation.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Flexibel
- Prestigelös
- Ambitiös

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Är du intresserad av tjänsten på Academic Work? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Projektledare, IT är 2023-10-19.

Sök andra jobb som projektledare, it

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb