Processoperatör till Thomas Betong i Torslanda!

Ledig tjänst på Needo Recruitment Group AB

Sök ledigt jobb som Processoperatör, kemisk industri i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Needo Recruitment Group AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Månadslön - Fast lön. Arbetet är Heltid Provanställning därefter tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-30.

Hitta till arbetsplatsen på Needo Recruitment Group AB

Arbetsplatsen hos Needo Recruitment Group AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Processoperatör, kemisk industri
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Needo Recruitment Group AB
Organisationsnummer 5591007249 (Needo Recruitment Group AB)
Anställningsvillkor Heltid Provanställning därefter tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Månadslön - Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-30

Needo Recruitment Group AB

Vill du vara en viktig del av ett litet sammansvetsat team? Trivs du med en varierande vardag och får energi av mötet med andra människor? Har du erfarenhet av tillverkande processer? Då kan tjänsten som Processoperatör vara något för dig! 


Om Thomas Betong

Thomas Betong producerar och distribuerar högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och tre Prefabfabriker. De är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Hos Thomas Betong bryr de sig verkligen om varandra och agerar för sina kunders, kollegors och företags bästa.


”Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!”


Din roll som Processoperatör

I rollen som Processoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. Recepturen är en komplex historia då betongens egenskaper noga anpassas efter sitt specifika ändamål. Därför är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och fingertoppskänsla en Processoperatörs främsta vapen i tillverkningsprocessen. Betongen kvalitetssäkrar du regelbundet genom tillverkning av betongkuber som används för provning i ett laboratorium. I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till. Du har också möjligheter att besöka projekt, träffa kunder och se vart vår betong tar vägen. Jobbet som Processoperatör är både varierande, utmanande och ansvarsfullt.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


  • Tillverkning av betong.
  • Rengöring och enklare Service av maskiner i fabriken
  • Dialog med kunder och kollegor.

Om dig

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tillverkning/process då du kommer vara en stor del av ett litet team. För att ni som team ska arbeta så bra som möjligt tillsammans och för att du ska kunna bemöta kunder och leverantörer krävs svenska i tal och skrift. För att du ska kunna ta dig till fabriken i Torslanda och köra i tjänsten krävs B-körkort.


Viktigt för tjänsten är


  • Hantering av liknande processer inom tillverkning.
  • Arbeta med säkerhet och kvalitet i någon mån.

För att briljera hos Thomas Betong, och för den delen - för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av - och verkligen vill bidra till - ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i företaget.


Vad erbjuder Thomas Betong dig? 

I rollen erbjuds du en varierande vardag i ett av branschens ledande och tryggaste företag med stort fokus på personlig säkerhet. Du går under Byggnadskollektivavtal, har tillgång till friskvård och andra förmåner.


Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, Rekrytering

Plats: Göteborg, Torslanda

Lön: Fast lön enligt överenskommelse


Låter rollen som Processoperatör till Thomas Betong intressant? KUL! Urvalet sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.


Är du intresserad av tjänsten på Needo Recruitment Group AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Processoperatör, kemisk industri är 2022-05-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.