Pastor till Gatukyrkan, Räddningsmissionen

Ledig tjänst på Räddningsmissionen

Sök ledigt jobb som Pastor, frikyrkoförsamling i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Räddningsmissionen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast. Arbetet är Deltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-18.

Hitta till arbetsplatsen på Räddningsmissionen

Arbetsplatsen hos Räddningsmissionen ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Pastor, frikyrkoförsamling
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Räddningsmissionen
Organisationsnummer 8572025974 (Ideella Fören Göteborgs Räddningsmission Med Fir)
Anställningsvillkor Deltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2022-05-18

Räddningsmissionen Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån en kristen värdegrund. Vår organisationsidé är möten i ögonhöjd som skapar rum för förändring och överbryggar utanförskap. Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss mot vår vision; ett värdigt liv för alla!

Om tjänsten 
Inom Gatukyrkan möter vi många människor i hemlöshet och social utsatthet, men också volontärer samt Räddningsmissionens anställda och huvudmän. Här skapar vi relationer, bygger gemenskaper och firar gudstjänster tillsammans. Gatukyrkan är en gåvofinansierad verksamhet och leds av en pastor. I arbetsgruppen ingår även en diakon på 20 %. 
 
Räddningsmissionens Gatukyrka utökar nu med pastor på 50  %. Kanske är du ny som pastor eller har jobbat några år? Varmt välkommen att ansöka till oss!
 
Vi söker dig som... 
är intresserad av kristet socialt arbete och vill utvecklas inom det. För att lyckas bra i tjänsten behöver du vara bra på samtal och att samarbeta med kollegor och volontärer. Du har lätt för att skapa förtroende hos människor och att skapa nätverk och gemenskap. Du behöver känna dig trygg i ledarrollen, men också vara bekväm med att lämna över den till andra och vara en del av volontär- och deltagargänget. Vi tar stor hänsyn till personliga egenskaper och vill att du känner dig trygg med vår värdegrund. 
 
Vi vill att du har

• Teologisk utbildning på högskolenivå
• B-körkort
Det är meriterande om du även har... 
erfarenhet av pilgrimsvandringar och har ett intresse av att arbeta med det. 
 

Arbetsuppgifter

• Samtal och stöd med deltagare i våra verksamheter
• Medverka i soppmässor
• Fältarbeta tillsammans med kollegor
• Vara med och utveckla gatukyrkan inom Räddningsmissionen och i samverkan med våra huvudmän

Förmåner i anställningen  
Vi vill att vår personal ska må bra! Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och psykosocialt personalstöd via telefon dygnet runt. Du kommer till en arbetsplats med låga trösklar och ett varmt klimat. För oss är “möten i ögonhöjd” ett viktigt riktmärke i såväl mötet med målgruppen som mellan medarbetarna. Vi går under kollektivavtalet Hälsa, vård och övrig omsorg.  
  
Vi intervjuar löpande och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt! 

Inför anställning tar vi referenser samt begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. 
 
Bra att veta
Befattning: Pastor
Omfattning: 50%  
Arbetstid: Företrädesvis mån-ons. Dag och kvällstid. Även andra dagar kan bli aktuella. Arbetstiden kan variera och det är därmed viktigt att du har möjlighet att vara flexibel. 
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Tillträde: Augusti 2022
 
För frågor om tjänsten kan du kontakta:
Verksamhetsledare för Gatukyrkan: Eva Erlandsson, 031-7121389
Verksamhetschef inom hemlöshet: Patrick Hansén, 031-7121363
Varmt välkommen med din ansökan!  


Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete utifrån kristen värdegrund. När vi söker nya medarbetare letar vi efter dig som delar vår vision, ett värdigt liv åt alla! Vår organisation genomsyras av ledord som samverkan, kreativitet, hopp och kvalitet.

Vi har ca 120 medarbetare som arbetar inom en rad olika områden och verksamheter. I våra verksamheter finns också volontärer. Våra huvudmän är 32 kristna församlingar i Göteborg med omnejd. Utöver medarbetare, volontärer och huvudmän har vi även flera starka företagssamarbeten. Tillsammans gör vi skillnad!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Är du intresserad av tjänsten på Räddningsmissionen? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Pastor, frikyrkoförsamling är 2022-05-18.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.