Verifieringsingenjör till SAAB

Ledig tjänst på NEXER TECH TALENT

Sök ledigt jobb som Mjukvaruutvecklare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på NEXER TECH TALENT i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-07-31.

Hitta till arbetsplatsen på NEXER TECH TALENT

Arbetsplatsen hos NEXER TECH TALENT ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Mjukvaruutvecklare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats NEXER TECH TALENT
Organisationsnummer 5569754962 (Nexer Tech Talent AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-07-31

Tog du nyligen examen inom datateknik eller liknande och vill arbeta med krav och testfall? Saab söker nu en nyexaminerad verifieringsingenjör med intresse för mjukvara. Rollen är kopplad till ett talangprogram som ger dig den ultimata övergången mellan studier och arbetslivAtt jobba som verifieringsingenjör på Saab

Teamet som denna roll kommer att ingå i består av ca 10 personer. De jobbar väldigt tätt tillsammans och jobbar med de senaste teknikerna. Teamets huvudfokus ligger på att utveckla och optimera mjukvarulösningar för att hantera och analysera digitala signaler från radarantenner. Som verifieringsingenjör kommer du att vara spindeln i nätet för att säkerställa kvaliteten. Du kommer att vara involverad i hela processen, från att förstå kraven till att analysera resultat och utföra tester. Genom att använda din mjukvaruinsikt och ditt intresse för automatisering kommer du att driva testningen framåt. För att trivas i denna roll behöver du ha ett DevOps-tänk och vara bekväm i Linux. Som person behöver du vara en lagspelare som driver din egen utveckling framåt.

Rollen är placerad i Göteborg.

Att vara konsult på Nexer Tech Talent

Nexer Tech Talent är specialister på att ge unga techtalanger den ultimata starten på arbetslivet. För denna roll kommer du att bli anställd av Nexer Tech Talent men arbeta hos Saab i Göteborg med start omgående. Du kommer även att få ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram där du får möjlighet att utveckla och fördjupa dina tekniska kunskaper i områden som AI, Cloud och cybersäkerhet, men även inom tex. ledarskap och personlig utveckling.

Du kommer att coachas av en mentor hos Saab samt en konsultchef på Nexer Tech Talent. Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och bjuds ofta in på gemensamma aktiviteter så som föreläsningar, afterwork och lunchträffar. Efter framgångsrikt genomförande av konsultuppdraget är intentionen att du erbjuds en anställning hos Saab.

Vi söker dig som:

- Är i början av din karriär och har en högskole eller civilingenjörsexamen inom datateknik eller liknande mjukvarunära utbildning

- Har ett intresse för krav och testautomatisering

- Som person är en driven lagspelare

- Har goda kunskaper i Linux

- Meriterande med god erfarenhet i MatLab

För företag inom försvars- och säkerhetsindustrin i Sverige, kräver lagen att anställda som hanterar känslig information och teknologi ska vara svenska medborgare samt genomgå en säkerhetsprövning.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Vi arbetar löpande med rekryteringen, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Tech Recruiter Olivia Yttermo på olivia.yttermo@nexergroup.com

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Nexer Tech Talent

Nexer Tech Talent är en del av Nexer Group - ett techbolag med djupa rötter i svenskt entreprenörskap och innovation. Tillsammans är vi över 2500 medarbetare i 15 länder som i mer än 35 år hjälpt våra kunder att ligga steget före både strategiskt, teknologiskt och kommunikativt. Läs mer om Nexer Tech Talent här (https://nexergroup.com/sv/vara-affarsomraden/tech-talent/).Om Saab

Saab (https://www.saab.com/about) är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.Sektionen är organiserad under affärsområdet Surveillance som erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.
Är du intresserad av tjänsten på NEXER TECH TALENT? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Mjukvaruutvecklare är 2024-07-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb