Utvecklare för tekniskt avancerade produkter

Ledig tjänst på Knowit Sweden

Sök ledigt jobb som Mjukvaruutvecklare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Knowit Sweden i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-05-09.

Hitta till arbetsplatsen på Knowit Sweden

Arbetsplatsen hos Knowit Sweden ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Mjukvaruutvecklare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Knowit Sweden
Organisationsnummer 5563910354 (Knowit AB (Publ))
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-05-09

Knowit Sweden Arbetet präglas av kreativt tänkande, nyutveckling och närhet till kund samt vår egna interna konsultverksamhet. Här finns det finns goda utvecklingsmöjligheter inom områden så som mjuvaruutveckling, ledarskap eller vår egna affärsutveckling.

Vi på Knowit Connectivity i Göteborg söker efter kunniga personer som vill vara med att arbeta med spännande teknik. Vi på Knowit har nu fått möjligheten att växa inom området att utveckla tekniskt avancerade produkter så som samhällsviktiga applikationer, radarsystem och ledningssystem inom försvar.

Hur det är att vara en del av oss

Som konsult hos oss får du möjlighet att påverka och forma din utvecklingsplan samt vara med och forma vägen framåt för Knowit Connectivity Göteborg. Vi har som målsättning att du ska kunna utvecklas både på individ -och professionell nivå hos oss.
Vi tror på ett arbetsklimat som öppet, inbjudande och kreativt, och där innovation och kontinuerligt lärande står i fokus.

Hos oss kan du få lägga din kompetensutveckling i fokus. Vi ger dig att goda förutsättningar att utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor som brinner för IT inom områden så som Embedded mjuvaruutveckling, Cloud och applikationer.

Om rollen

Om du vill påbörja din resa med oss inom inom ovanstående områden, är kunskaper inom Linux, C++ eller Java förväntat, samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom mjuvaruutveckling och fördelaktigt inom embedded mjuvaruutveckling eller systemutveckling. Förutom detta är det meriterande om du har tidigare arbetat med ADA samt har testerfarenhet både på unit- och högre integrationsnivåer.

Stor vikt läggas också vid er social kompetens, ett intresse att vilja sätta sig in i nya uppgifter och göra ett positivt avtryck hos kunden på kort tid. Hos oss får du växa både i din roll som utvecklare men också i rollen som konsult och del av Knowit. Vi söker dessutom dig som tycker om att jobba med komplexa problem och upptäcka nya sätt att arbeta på.

Hur det är att vara en del av Knowit Connectivity i Göteborg

Som konsult hos oss är du välkommen att engagera dig i frågor, aktiviteter och kompetensgrupper som just du brinner för! Då vi är ett mindre bolag på ca 50 medarbetare vill vi gärna att våra medarbetare är med i dialoger som berör hur vi ska växa och utvecklas.

För att få en inblick i en av våra kompetensgrupper här i Göteborg får du gärna kolla på detta klipp: https://www.linkedin.com/posts/knowit-connectivity_future-embedded-activity-7067055605265383424-zUA3... (https://www.linkedin.com/posts/knowit-connectivity_future-embedded-activity-7067055605265383424-zUA3?utm_source=share&utm_medium=member_desktop)

Du erbjuds en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhetsfrågor.

- Besök gärna vår hemsida för med information: www.knowit.se

Innan du ansöker:

Vidare ser våra projekt olika ut och arbetsformen kan variera från onsite, hybrid och in-house beroende på uppdrag. För detta uppdrag krävs det registerkontroll, vilket medför krav på svenskt medborgarskap och Svenska som första språk.

Anställningsform: Heltid
Ort: Göteborg
Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

. .

PS: Vill du vet mer om oss, så har vi en trevlig LinkedIn du kan kika in på: https://www.linkedin.com/showcase/knowit-connectivity/
Är du intresserad av tjänsten på Knowit Sweden? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Mjukvaruutvecklare är 2024-05-09.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb