R&D INGENJÖR MED CAD-ERFARENHET

Ledig tjänst på PulPac AB

Sök ledigt jobb som Maskinkonstruktör i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på PulPac AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Tillsvidareanställning med provanställning . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-05-14.

Hitta till arbetsplatsen på PulPac AB

Arbetsplatsen hos PulPac AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Maskinkonstruktör
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats PulPac AB
Organisationsnummer 5591349500 (PulPac AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidareanställning med provanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-05-14

Revolutionerande teknik. Innovation. Nyfikenhet. Engagemang. Problemlösning. Hållbarhet. Vad har dessa ord gemensamt? Jo, de beskriver vårt PulPac väl. Hos oss kan du räkna med en fartfylld entreprenörsmiljö, möjlighet till stort eget ansvar och den bästa jobb-familjen man kan önska sig. Vill du vara med och skapa sånt som aldrig gjorts tidigare? Då är du kanske PulPac’s nästa R&D ingenjör!

Vi har uppfunnit och patenterat en metod för att 3D-forma cellulosa på ett sätt som aldrig gjorts tidigare. Det gör att vi kan ersätta plasten i förpackningar och engångsprodukter med ett förnyelsebart, komposterbart och nedbrytbart material. Vårt erbjudande är mycket efterfrågat och kunderna står i kö för att få ta del av vår teknik. Därför söker vi nu flera R&D ingenjörer som kan stärka upp vår innovationsavdelning.

Om tjänsten

I din roll som R&D ingenjör ansvarar du för dina egna utvecklingsprojekt men jobbar hela tiden nära dina kollegor i R&D-teamet som bollar och stöttar vid behov. Du tar ägandeskap över din produkt; från konceptuell utveckling, via konstruktion av verktyg till utvärdering av färdiga produkter tillverkade i vårt Tech Center. Du kan komma att arbeta med specifika kundprojekt eller i något av våra interna utvecklingsprojekt. Oavsett projekt har du chans att få uppfinna egna verktyg och du kan ju bara föreställa dig känslan av att just du utvecklat en förpackningslösning för några av världens största varumärken!

Du kommer till exempel få arbeta med att:

- Framtagande av CAD-ritningar i Autodesk Inventor
- Testa och dokumentera idéer som kanske leder till nya patentansökningar
- Ta fram konstruktioner och prototyper
- Utvärdera prototyper och färdiga produkter


Hos oss är nyfikenhet, engagemang och problemlösning viktiga nycklar till vår framgång. Vi tror på att det mesta är möjligt och vi drivs av att skapa sådant som aldrig gjorts tidigare. Tillit gör att vi vågar misslyckas och tålamod gör att vi tillslut lyckas.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du bör ha en bra förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

För att lyckas i rollen har du en ingenjörsutbildning eller motsvarande och åtminstone ett par års erfarenhet av CAD-konstruktion. Har du tidigare arbetat i Autodesk Inventor är det ett plus. Viktigast av allt är att du har ett genuint intresse för teknik och utveckling. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten behöver du ha körkort. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Daniella Dahlbom på 0768-881521 eller daniella.dahlbom@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/
Är du intresserad av tjänsten på PulPac AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Maskinkonstruktör är 2022-05-14.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.