Copywriter till Ojity // Göteborg

Ledig tjänst på Double AB

Sök ledigt jobb som Marknadsförare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Double AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-09-02.

Hitta till arbetsplatsen på Double AB

Arbetsplatsen hos Double AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Marknadsförare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Double AB
Organisationsnummer 5569401846 (Double AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-09-02

Double AB

Med allt fler intressanta projekt för lokala och globala varumärken söker vi på Ojity nu en erfaren copywriter till vårt växande team. Är du den vi söker?

På Ojity blir du en del av ett team med designers, skribenter och strateger som hjälper företag och organisationer att driva innovation i affär och kundupplevelse, bygga starka varumärken och skapa hållbar förändring.

I din roll som Copywriter är din uppgift att få fram kärnan i varumärket & erbjudandet hos våra kunder - och jobba hela vägen från strategi till copy-produktion. Du kommer skriva för olika syften och behov inkl storytelling-koncept, tonalitetsguider, artiklar & copy för webb.


Din profil

Vi ser att du...

- Har ett antal års erfarenhet som copywriter

- Är en kreativ storyteller och ordkonstnär som är skicklig på att utveckla olika röster för olika varumärken och ge dem liv i kommunikation och digitala tjänster.

- Är en nyfiken och allmänbildad person som snabbt förstår kunders förutsättningar och behov, oavsett om det handlar om kultur eller innovation.

- Har stor passion för ditt expertområde. You’re also as confident writing in English as in Swedish – right?


Kompetens

Branding

Copywriting

Digital marketing

Storytelling


Intervjuer sker löpandeÄr du intresserad av tjänsten på Double AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Marknadsförare är 2021-09-02.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.