Social Media & Content Specialist

Ledig tjänst på First Camp Supportkontor - Göteborg

Sök ledigt jobb som Marknadsförare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på First Camp Supportkontor - Göteborg i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast månadslön. Arbetet är 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-09-02.

Hitta till arbetsplatsen på First Camp Supportkontor - Göteborg

Arbetsplatsen hos First Camp Supportkontor - Göteborg ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Marknadsförare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats First Camp Supportkontor - Göteborg
Organisationsnummer 5566189873 (First Camp Sverige AB)
Anställningsvillkor 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast månadslön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-09-02

First Camp Supportkontor - Göteborg First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 55 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 700 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1000 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, fastighet, drift och HR samlade.Vill du vara med och skapa sommarminnen och få ännu fler att upptäcka charmen med camping?
Bra! Då kanske du är vår nya Social Media & Content Specialist.

Nu söker vi på First Camp ytterligare en stjärna till vårt kommersiella team. Vi söker dig som brinner för att skapa engagerande innehåll och som vill vara med på en spännande resa med Skandinaviens största campingkedja!

Om tjänsten
I rollen som Social Media & Content Specialist ansvarar du för att producera innehåll för våra digitala kanaler (app, web, nyhetsbrev och SoMe). Du är specialist på att skriva engagerande och konverterande texter, gärna med glimten i ögat, men bemästrar även innehåll som är mer informativt. Du säkerställer att vår tonalitet konsekvent genomsyrar vår kommunikation.

Rollen är kreativ, men du bör också vara van vid att arbeta datadrivet med uppföljning och analys för att säkerställa att budskapen når fram och engagerar målgruppen. Eftersom rollen till stor del går ut på att skapa och utföra så har du en doer-mentalitet. Som person är du öppen och social som trivs med många kontakter i ditt dagliga arbete.

Du kommer att ingå i First Camps kommersiella team som idag består av 13 personer placerade på supportkontoren i Göteborg och Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Planera, producera och följa upp innehåll i SoMe i enighet med content plan
- Planera, producera och följa upp nyhetsbrev
- Löpande underhåll och uppdatering av sajt med kampanjer, SEO-anpassade artiklar och landningssidor
- Planering och produktion av inspirationsmaterial för både egna och externa kanaler
- Stötta och coacha kollegor på destinationerna samt på supportkontoret i kommunikationsfrågor
- Agera som content-producent för kampanjrelaterade CRM-aktiviteter
- Uppföljning och rapportering av givna KPI: er (Facebook Business/Google Analytics)

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer/erfarenheter:
- Några års erfarenhet av en liknande roll i kommersiella sammanhang exempelvis som digital kommunikatör, SoMe-ansvarig eller Content Producer
- Har relevant högskoleutbildning eller examen från t ex Berghs/IHM med inriktning marknadsföring, journalistik eller digitala medier
- Erfarenhet av att arbeta med SEO och SoMe
- Hög flexibilitet, noggrann och lösningsorienterad
- Goda kunskaper i layout och bildhanteringsprogram, enklare videoproduktion är meriterande
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Danska eller tyska är meriterande

Som Social Media & Content Specialist rapporterar du till vår Brand & Marketing Manager och tjänsten är placerad i Göteborg. Resor till vårt kontor i Stockholm samt till våra destinationer kan förekomma.

Vad erbjuder vi dig?
First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag, och glädje är vad vi vill att våra gäster ska känna, det är vad vi vill att våra medarbetare ska känna. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt i ett starkt team. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra: 

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varandra och våra gäster

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Villkor
Tjänsten är på heltid och förväntas tillträdas snarast möjligt. First Camp har kollektivavtal med Unionen och lönesättning är individuell. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. 

Då vi är mitt inne i vår högsäsong så kan du förvänta dig återkoppling tidigast under mitten av augusti. Vi ser fram emot att höra av dig!
Är du intresserad av tjänsten på First Camp Supportkontor - Göteborg? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Marknadsförare är 2021-09-02.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.