Förskollärare till Prebendegatans förskola

Ledig tjänst på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-03.

Hitta till arbetsplatsen på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen

Arbetsplatsen hos Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen
Organisationsnummer 2120001355 (GÖTEBORGS KOMMUN)
Anställningsvillkor Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/f%C3%B6rskolef%C3%B6rvaltningen-g%C3%B6teborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Dagens förskolebarn, ingen av oss vet vilken framtid och vilket yrkesliv som väntar dem!
Det vi vet är att om vi rustar våra barn med goda språkkunskaper, god förmåga till att kommunicera och samverka med andra i sin omgivning har vi gett dem goda förutsättningar för att lyckas i livet. Kan vi även ge dem ett friskt och sunt levnadssätt samt stötta och utveckla deras kreativitet och fantasi tror vi på att vi rustar dem bra för framtiden.

Prebendegatans förskola består av fyra avdelningar och ligger i ett grönt och fint område med närhet till kollektivtrafik, stad och vatten. Hos oss får du många positiva och engagerade kollegor, och du ges stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Ditt uppdrag kommer att utgå från läroplanen och Göteborgs Stads styrdokument för att ge barnen den allra bästa utbildningen. Du ska utföra ditt uppdrag i nära samarbeta med kollegor på förskolan, andra professioner i vår närhet, barnens vårdnadshavare och sist men det absolut viktigaste - utifrån barnens tankar, idéer och intressen. Till ditt stöd i detta viktiga arbete har du självklart ditt arbetslag, du har också tillgång till handledning och konsultation av specialpedagog.

För att värna om alla barns grundläggande rätt att kunna göra sig förstådd och förstå andra arbetar vår personal med tecken som stöd, TAKK, för att främja kommunikation och språkutveckling i den dagliga verksamheten. Förskolan har även som inriktning att satsa på språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt (SOKA) i minst 3 år.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med legitimation och som är väl förtrogen med förskolans uppdrag. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet utav rollen som förskollärare. Är du nyutexaminerad förskollärare får du vid din anställning en mentor. Mentorn ingår i en central grupp och har som uppgift att bidra till att du får en bra start i ditt yrkesliv hos oss.

Du samarbetar väl med både kollegor och chef och bidrar till en god arbetsmiljö. Vår verksamhet utformar du utifrån våra styrdokument och du planerar, dokumenterar och analyserar din verksamhet i syfte att utveckla och förbättra.

Du deltar i olika pedagogiska samverkansformer på förskolan och ser värdet av ett kollegialt lärande. Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Att du har en god barnsyn och kunskapssyn och arbetar aktivt med värdegrundsfrågor ser vi som självklart.

Vi vill också att ska ha ett gott bemötande och förhållningssätt till barnens vårdnadshavare och kommunicerar utifrån ett barnperspektiv.
Det är meriterande om du har kunskap i AKK och TAKK och har god förmåga att möta barn med speciella behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering kommer ske löpande.ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Är du intresserad av tjänsten på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-03.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb