Förskollärare till Svaleboskogen 7

Ledig tjänst på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen

Sök ledigt jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-02.

Hitta till arbetsplatsen på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen

Arbetsplatsen hos Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Lärare i förskola/Förskollärare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen
Organisationsnummer 2120001355 (GÖTEBORGS KOMMUN)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.

Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/f%C3%B6rskolef%C3%B6rvaltningen-g%C3%B6teborgs-stad

ARBETSUPPGIFTER
Svaleboskogen 7 ligger vid Svaleboskogen på gränsen mellan Majorna och Högsbo. Förskolan består av två avdelningar med stor arbetslag där vi under dagen delar upp barnen i flera små grupper.
Vår förskola har en stor och kuperad gård med mycket grönska. Närheten till naturen och den fina gården möjliggör mycket upptäckande utomhus, vilket uppskattas av både våra pedagoger och våra barn.

Nu söker vi en förskollärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Som förskollärare kommer du tillsammans med kollegor, utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans! Du leder arbetslagets arbete med att dokumentera och analysera utbildningen på vår förskola. Vi arbetar mycket med språket som verktyg och det genomsyrar en stor del av undervisningen vi bedriver.

Vår förskola ingår i ett nätverk med två andra enheter. Vår framtidsvision är att vi tillsammans ska skapa en gemensam grund att stå på och där kunskapsutbyte kan ske mellan våra olika enheter. Här finns det stora möjligheter för dig som förskollärare att vara med och påverka verksamheten och komma till tals med dina idéer.

Vem är jag som chef?
För mig är det viktigt att vara närvarande i verksamheten. Jag har ett genuint intresse för förskolan och jag har ett stort medarbetarfokus. Samarbete och ömsesidig respekt är viktigt för att verksamheten ska fungera. Därför lägger jag mycket tid på att lära känna mina medarbetare både som yrkesmänniskor och individer. Cristina Tordai


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare med flera års erfarenhet av rollen. Du är bekväm med SKA-arbete och har många idéer att tillföra i det arbetet. Har du kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med IKT , TAKK och AKK ser vi detta som mycket meriterande.

Vi tror att du är en strukturerad person med förmåga att följa upp och slutföra de uppgifter du påbörjar. Du ser ett värde i samarbete både med dina kollegor och våra vårdnadshavare. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll och har ett starkt engagemang för ditt arbete och våra barn. Du tar gärna initiativ och ansvar för att arbetet i förskolan drivs framåt, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Är du nyutexaminerad förskollärare får du vid din anställning en mentor. Mentorn ingår i en central grupp och har som uppgift att bidra till att du får en bra start i ditt yrkesliv hos oss.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Är du intresserad av tjänsten på Göteborgs Stad , Förskoleförvaltningen ? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Lärare i förskola/Förskollärare är 2023-10-02.

Sök andra jobb som lärare i förskola/förskollärare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb