DHL Freight söker: Key Account Manager

Ledig tjänst på DHL Freight (Sweden) AB

Sök ledigt jobb som Key account manager i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på DHL Freight (Sweden) AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och SALARY. Arbetet är FULLTIME PERMANENT. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-12-04.

Hitta till arbetsplatsen på DHL Freight (Sweden) AB

Arbetsplatsen hos DHL Freight (Sweden) AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Key account manager
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats DHL Freight (Sweden) AB
Organisationsnummer 5561030437 (Dhl Freight (Sweden) AB)
Anställningsvillkor FULLTIME PERMANENT
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå SALARY
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-12-04

DHL Freight (Sweden) AB På DHL arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv.  Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

Det som är unikt hos oss är våra medarbetare. Citat från medarbetare i en KAM roll på DHL Freight: ”Mitt arbete är väldigt intressant, jag har mycket kontakter med stora företag, kollegor i Sverige och i andra länder. Man lär sig hela tiden, och att ständigt utvecklas är något som sporrar mig”

Arbetsuppgifter och ansvar

Du får en utvecklande och spännande roll då du ansvarar för att hantera och driva några av de största och mest komplexa kunderna som DHL Freight jobbar med idag.

Profil & Bakgrund

För att lyckas i denna roll behöver du drivas av affärsmannaskap som gör dig framgångsrik såväl externt som internt.

Vi söker en person med följande:

* Akademisk utbildning inom logistik och/eller försäljning
* Minst fem års erfarenhet av säljarbete med dokumenterat goda försäljningsresultat
* Erfarenhet från branschen är högt meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* Goda systemkunskaper inom relevanta system
* ...
Är du intresserad av tjänsten på DHL Freight (Sweden) AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Key account manager är 2023-12-04.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb