Kallskänka som i huvudsak jobbar dagtid

Ledig tjänst på Chalmers Konferens & Restauranger

Sök ledigt jobb som Kallskänka i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Chalmers Konferens & Restauranger i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-17.

Hitta till arbetsplatsen på Chalmers Konferens & Restauranger

Arbetsplatsen hos Chalmers Konferens & Restauranger ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Kallskänka
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Chalmers Konferens & Restauranger
Organisationsnummer 5565472973 (Chalmers Studentkårs Restaurang AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-17

Chalmers Konferens & Restauranger

Vi söker nu en kallskänka som i huvudsak jobbar dagtid på Johanneberg!

Energi och glädje smittar av sig!! Vi vill att du smittar oss och våra gäster!!

Chalmers Konferens & Restauranger är trots året som passerat ett expansivt bolag. Vi finns på ett flertal ställen i stan, Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park, Universeum, Chalmerska huset och Wijkanders. Totalt sett driver vi 24 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, butik, företagsreceptioner samt cateringverksamhet. Att expandera och växa ställer krav på oss som företag, inte minst när det gäller hållbarhet. Vi vill jobba med ett hållbart ledarskap, en hållbar arbetsmiljö och en hållbar miljöpåverkan.

Vi söker dig som kan känna igen dig och bli nyfiken på vad våra kärnvärden har för betydelse för oss;

Pålitlig, Personlig och Passionerad. Har vi väckt din nyfikenhet? Vi är nyfikna på dig.

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del av vår produktionsavdelning på Johanneberg. Vi serverar dagligen ca 1 000 luncher och vi producerar mat till konferenser, banketter, middagar och till våra caféer. Din huvudsakliga syssla är den dagliga driften i vårt kallkök med produktion av bland annat sallader, bufféer och smörgåsberedning. Arbetet inom produktion kan innebära en hel del gästkontakt. Du skall möta, se och ta väl hand om kollegor och gäster. Arbetstiden är framförallt på dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse av mat och gillar att jobba i ett högt tempo. Restaurangskola eller liknande utbildning är ett krav och du bör ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Som person är du positiv, stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och eget ansvar. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra varför det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer.

Du har förståelse för att du är en del av en helhet och därför är oerhört viktig för dina kollegor och våra gäster.

Ansök via mejl på jobb@chalmerskonferens.se senast 2021-12-17.

Skriv "Kallskänka Johanneberg" i ämnesraden. Tjänsterna kan komma att tillsättas under rekryteringsperioden så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform

Tillsvidareanställning 100% med årsarbetstid. Provanställning på 6 månader tillämpas

Lön

Enligt kollektivavtal

Tillträde

2022-01-10

Kontaktpersoner

Köksmästare Peter Olsson Peter.Olsson@chalmerskonferens.se, eller telefon 031-772 39 55.

Besök gärna vår hemsida http://www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!!


Är du intresserad av tjänsten på Chalmers Konferens & Restauranger? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Kallskänka är 2021-12-17.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.