Finsnickare till ARBS AB i Göteborg

Ledig tjänst på Terminalen Executive and Specialist Search

Sök ledigt jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Terminalen Executive and Specialist Search i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-09-26.

Hitta till arbetsplatsen på Terminalen Executive and Specialist Search

Arbetsplatsen hos Terminalen Executive and Specialist Search ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Inredningssnickare/Specialsnickare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Terminalen Executive and Specialist Search
Organisationsnummer 5591708838 (Terminal 5 AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-09-26

ARBS AB är ett svenskt byggföretag i Göteborg med inriktning på nybyggnation och bemanning. Företaget startades 2016 och har idag en omsättning på ca 32 miljoner och 45 anställda.

Är du en erfaren finsnickare som sätter kvalité och kundens behov först? Vi söker nu finsnickare som kan förstärka vårt team på ARBS AB i Göteborg för kommande avancerade nybyggnations projekt med exklusivt utseende och specialdesignade detaljer exteriört och interiört.

Ditt uppdrag
Byggnadsprojekten kommer främst bestå av nybyggnationer av villor och hus i Göteborgsområdet för privatpersoner. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära finsnickeriarbete av specialdesignade detaljer i framförallt interiören, som ex. försänkta undertak, kök och badrum samt annan fast inredning.

Vem är du
Du har flerårig yrkeserfarenhet och utbildning som finsnickare eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi ser även att du har erfarenhet och kan visa projektreferenser från att ha konstruerat och slutfört detaljerade snickeriarbeten interiört eller exteriört.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och värdesätter kvalité i ditt arbete för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet och hur du passar in i vårt team.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringsassistent Malin Isaksson på Terminalen Executive and Specialist Search via e-post malin.isaksson@terminalen.nu

Tjänstens placeringsort är i Göteborg.

Om du som söker tjänsten kommer att flytta till oss kan vi till dig och din eventuella familj vara behjälpliga med olika typer av stöd i den processen i samarbete med Terminal 5 Relocation www.terminal5.nu

Välkommen med din ansökan senast den 26 september 2023 till www.terminalen.nu/rekryteringar

Terminalen Executive and Specialist Search är inte ett bemanningsföretag och du kommer att bli anställd direkt av ARBS AB.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.
Är du intresserad av tjänsten på Terminalen Executive and Specialist Search? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inredningssnickare/Specialsnickare är 2023-09-26.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb