Vi söker montör

Ledig tjänst på Haardwork Transport AB

Sök ledigt jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Haardwork Transport AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-31.

Hitta till arbetsplatsen på Haardwork Transport AB

Arbetsplatsen hos Haardwork Transport AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Inredningssnickare/Specialsnickare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Haardwork Transport AB
Organisationsnummer 5592789993 (Haardwork Transport AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Haardwork Transport AB

Haardwork är ett transport- och logistikföretag som med personlig service, kompetens och fingertoppskänsla sluter cirkeln kring effektiv transport, logistik och din vardag. Vi arbetar tillsammans med stylister och inredningsbutiker inför försäljning och styling av bostäder. Vi är montage, bärhjälp, transport och magasinering. Haardwork - makes hard work easy.


Vem är du?

Vi söker efter en montör med öga för service som kan driva Haardworks montageverksamhet framåt. Det roligaste du vet är att vara trevlig mot kunder under tidspress. Du är händig och det kliar i fingrarna när du ser en skruvdragare. Vissa dagar kommer du backa upp resten av gänget på Haardwork med alltifrån privatflyttar till uppbärning, montering och möblering för företag.

Vi är ett tight gäng där alla hjälps åt, är ja-sägare och vet hur man ger kanonservice! Om du tycker att vår VD har fel är du givetvis snabb med att rycka honom i slipsen och ta över ordet. Du kanske till och med vill vara med och leda gänget? Vi tror på dig!


Krav:

B-körkort

Erfarenhet av montage


Visst känner du igen dig? Skicka ditt CV och personligt brev omgående till info@haardwork.com med ämnesraden ”Arbetsansökan”. Vi ser fram emot att höra från dig. Gänget på Haardwork säger hej!


Är du intresserad av tjänsten på Haardwork Transport AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Inredningssnickare/Specialsnickare är 2023-10-31.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb