Mekaniker till transportbilar

Ledig tjänst på Adsup AB

Sök ledigt jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Adsup AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Lön enligt överenskommelse. Arbetet är Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-12-26.

Hitta till arbetsplatsen på Adsup AB

Arbetsplatsen hos Adsup AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Adsup AB
Organisationsnummer 5590471487 (Adsup AB)
Anställningsvillkor Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Lön enligt överenskommelse
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-12-26

Vi söker erfarna mekaniker med bred kompetens inom branschen för både dag- och kvällstid! Som auktoriserad Iveco-återförsäljare och experter på andra transportbilar som Mercedes, Volkswagen, Fiat professional, Volvo, Scania med flera, erbjuder vi en mångsidig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Om du brinner för kvalitet, strävar efter toppresultat och värdesätter ett gott samarbete med kollegor - då är detta din chans att vara en del av vårt dynamiska team och göra skillnad varje dag!

Om tjänsten

På TRBC väntar en spännande roll för dig som mekaniker! Här får du möjlighet att arbeta med en rad olika produkter, vilket gör arbetsdagarna dynamiska och varierande. Du är en viktig del i att upprätthålla vår höga standard och strävar alltid efter att ligga steget före för att ge kunderna den bästa möjliga servicen.

Vi söker en mekaniker med erfarenhet från branschen som kan arbeta professionellt och dedikerat. Tillsammans med dina kompetenta kollegor i verkstaden kommer du att ta ansvar för att självständigt bland annat lösa följande uppgifter :

 • Service och reparation på lätta transportfordon och lastbilar.
 • Felsökning och reparation av elsystem.
 • Reparation av påbyggnader.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i en stimulerande miljö där ditt bidrag är avgörande för vårt framgångsrika team.

Dina kvalifikationer

 • Du har erfarenhet som mekaniker/lastbilsmekaniker
 • Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
 • Erfarenhet av el-diagnostik eller el-mätningar är det meriterande.
 • Körkort med utökad behörighet är meriterande

Vi erbjuder

 • En spännande tjänst där du får arbeta med välkända märken i branschen
 • Högkvalitativa produkter
 • En bra och social arbetsmiljö med informell och direkt ton
 • Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna
 • Utmaningar och möjligheter till fortbildning

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Einarsson (Verkstadschef) på telefon: 010-889 92 03

Vi ser fram emot att höra från dig!


Är du intresserad av tjänsten på Adsup AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker är 2024-12-26.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb