Fordonsmontör till Adient - Extrajobb – Ledigt jobb i Göteborg

Ledig tjänst på Lernia

Sök ledigt jobb som Fordonsmontör i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Lernia i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 - 6 månader. Sök jobbet senast 2020-11-30.

Hitta till arbetsplatsen på Lernia

Arbetsplatsen hos Lernia ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Lernia
Organisationsnummer 5564727013 (Lernia Bemanning AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd 3 - 6 månader
Arbetstid Deltid
Sista ansökningsdag 2020-11-30

Lernia Nu söker vi efter deltidsanställda för extrajobb i Adients fabrik. Är du studerande och vill utveckla dina kunskaper inom industrin? Då är detta det perfekta jobbet för dig! Välkommen med din ansökan nedan.

OM FÖRETAGET
Adient tillverkar bilsäten till Volvo Cars. Det är en JIT (just in time) och produktionslinjebaserad fabrik som ligger i Torslanda och har ca 800 anställda på tre skift. För att behålla deras position som världsledande tillverkare av fordonssäten är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har en drivkraft för att bidra till fabrikens framtid.

OM TJÄNSTEN

Adient är en underleverantör till bland annat Volvo Cars. Dem tillverkar stolarna. Du kommer jobba på en produktionslina. Ett arbete som detta präglas utav tydliga instruktioner på hur monteringen skall göras och dessutom så ställs höga krav på att kunna jobba i ett högt tempo. Stolarna skall hålla högsta kvalité och därför måste varje detalj av montering hålla den allra högsta kvalitén.

Tjänsten kräver att du som student kan jobba minst två pass i veckan då du kommer att bli inringd vid behov. Adients behov kommer främst att vara som störst under dagskiftet. Följande skift kan bli förekommande för dig som arbetar extra:

Dag 06:30-14:54

Kväll 14:54-00:06

Natt 00:06-06:30

OM DIG

För att lyckas som montör ska du vara en noggrann, driven lagspelare som trivs med ett tempofyllt arbete. Du ska kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Den vi söker tycker det är roligt att jobba praktiskt och har det som krävs för att stå upp och jobba fysiskt under ett helt arbetspass. Du ska ha stark arbetsmoral, vara lojal och flexibel. Vi ska kunna lita på att du dyker upp på jobbet med rätt attityd, alltid levererar på topp och bidrar till en positiv kultur på jobbet.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

• Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Samhällskunskap A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
• Kunna visa upp ett intyg på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
• Delta på de obligatoriska utbildningstillfällena som kommer att ske på vardagar innan uppdraget startar
• Möjlighet att arbeta minst två pass i veckan

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Timanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen, dina gymnasiebetyg samt intyg på annan huvudsaklig sysselsättning. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Är du intresserad av tjänsten på Lernia? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Fordonsmontör är 2020-11-30.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Lediga jobb i Västra Götalands län

Här hittar du alla tjänster inom Industriell tillverkning i Västra Götalands län som finns att söka nu.