1-års praktikant Ledningsnät

Ledig tjänst på Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten

Sök ledigt jobb som Driftmaskinist, värmeverk i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt avtal.. Arbetet är Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter sommaren 2022 eller enligt överenskommelse , upphör: 2023-08-30 .. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 3 månader – upp till 6 månader. Sök jobbet senast 2022-06-03.

Hitta till arbetsplatsen på Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten

Arbetsplatsen hos Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Driftmaskinist, värmeverk
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten
Organisationsnummer 2120001355 (Göteborgs kommun)
Anställningsvillkor Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter sommaren 2022 eller enligt överenskommelse , upphör: 2023-08-30 .
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt avtal.
Anställningens längd 3 månader – upp till 6 månader
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-03

Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är "Vi gör det lätt att leva hållbart" och vårt jobb är viktigt på riktigt.

Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.

Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.

Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida www.goteborg.se/kretsloppochvatten och följ oss på Facebook eller Linkedin.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen Ledningsnät som äger, driftar och underhåller Göteborgs Vatten- och avloppsledningsnät och anläggningar exklusive vattenverk och avloppsreningsverk. Det är en händelsestyrd verksamhet och det arbete vi gör är viktigt på riktigt. Utan oss faller staden snabbt och just nu är Ledningsnät mitt i en intensiv och prioriterad utveckling av underhållsarbetet.

Nu söker vi dig som under ett år vill ta chansen att arbeta i en driftverksamhet och därefter delta i ett spännande och utvecklande projekt med att utveckla metod och tillvägagångssätt i hur vi arbetar med vårt underhåll. Inledningsvis kommer du att tillsammans med driftpersonalen att utföra dagliga uppgifter inom drift och underhåll. Det kan handla om förebyggande och avhjälpande underhåll samt inventering av anläggningar och utrustning. Arbetet är varierande och lärorikt både praktiskt och teoretiskt.

Efter introduktionen kommer du att i tillsammans med våra ingenjörer och drifttekniker arbeta med att samla in information om våra anläggningar och att systematisera detta för att möjliggöra effektiva underhållsprocesser. Du kommer ha stor nytta av introduktionsperioden i denna del av tjänsten då det är relevant att känna till och förstå hur verksamheten. Arbetet är till stor del teoretiskt och analytiskt men med viss del av tiden praktiskt.

Anställningen är en heltidsanställning i ett års tid under vilket det utgår månadslön. Tiden för start är flexibel men senast efter sommaren.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån. Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är student på ingenjörsutbildning efter årskurs 3, med inriktning samhällsbyggnad, maskinteknik eller liknande högskoleutbildning.

För att trivas i rollen ser vi att du är motiverad och har ett starkt engagemang för ditt arbete, samt att du tar initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter. I arbetet kommer du samla in information och sammanställa denna och för att komma framåt i det arbetet ser vi det som en förutsättning att du kontrollerar och följer upp ditt arbete för att säkerställa kvaliteten. Som person har du förmåga att på ett effektivt sätt identifiera och analysera information och dra logiska slutsatser. Du kommer till stor del arbeta i nära samarbete med kollegor och vi ser därför att du har förmåga att delge information och idéer i såväl skrift som muntligt

B-körkort är meriterande.

Ingen erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Är du intresserad av tjänsten på Göteborgs Stad , Kretslopp och vatten? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Driftmaskinist, värmeverk är 2022-06-03.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.