Teamledare Fastighet

Ledig tjänst på Dreamwork Scandinavia AB

Sök ledigt jobb som Driftchef, fastighet i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Dreamwork Scandinavia AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid Tillsvidare. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2021-12-12.

Hitta till arbetsplatsen på Dreamwork Scandinavia AB

Arbetsplatsen hos Dreamwork Scandinavia AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Driftchef, fastighet
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Dreamwork Scandinavia AB
Organisationsnummer 5566957600 (Dreamwork Scandinavia AB)
Anställningsvillkor Heltid Tillsvidare
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Dreamwork Scandinavia AB Kort om tjänsten
ReBo Stöd och Resursboende söker en Teamledare till sin fastighetsavdelning. Vill du leda ett team som ansvarar för fastighetsskötsel i en välskött verksamhet? Är du driven, lyhörd och ansvarstagande? Vill du dessutom vara en viktig länk i en organisation som stöttar personer i socialt utsatta situationer? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som Teamledare Fastighet ansvarar du för skötsel och underhåll av företagets fastigheter. Även strategisk utveckling av fastigheter ingår i ditt ansvarsområde. Till din hjälp har du 5 rutinerade medarbetare som du också har personalansvar för, och du har ett stort inflytande över arbetets utformning. Du har ett nära samarbete med kolleger, och du rapporterar till Verksamhetschefen.

Om verksamheten
ReBo Stöd och Resursboende är en av de största privata operatörerna inom socialt omsorgsboende i Göteborgsregionen. ReBo har idag 244 boendeplatser fördelat på 28 boendeenheter varav många belägna i centrala Göteborg.
I boendeformerna ges individuellt stöd efter behov för att öka den enskildas självständighet och boendeförmåga. ReBo kan också erbjuda boendemöjligheter med social samvaro och sammanhang för den som behöver det. De boende kan få stor självständighet i en lägenhet belägen i ett hyreshus, eller hög personalnärvaro i kollektiva boendeformer, och allt däremellan.
Lägenheterna hålls i gott skick genom ReBos egen fastighetsavdelning. Verksamheten är dessutom bemannad av boendestödjare dygnet runt – året om.


Mer om tjänsten
Dina övergripande arbetsuppgifter som Teamledare Fastighet innebär att:

• Planera och säkerställa utförandet av förekommande uppgifter inom fastighetsskötsel
• Planera och genomföra möblering och slutstädning av lägenheter
• Ta fram och driva strategier för underhåll, miljö och energi
• Leda teamet och vara personalansvarig för medarbetarna
• Genomföra inköp av tjänster och utrustning
• Samverka med enhetschefer och andra kolleger
• Ha löpande kontakt med hyresgäster och kunder
• Vara brandskyddsansvarig för verksamheten
• Ansvara för att myndighetsbesiktningar planeras, genomförs och följs upp
• Ha arbetsmiljöansvar för eget ansvarsområde
• Ha övergripande ansvar för företagets bilpark och IT-utrustning

Din profil
I rollen som Teamledare Fastighet är det ett krav att du har erfarenhet av fastighetsskötsel både vad gäller löpande uppgifter och mera långsiktiga underhållsaktiviteter. Du har gärna också en teknisk utbildning. Du har god vana av att planera och organisera samt även att genomföra och följa upp aktiviteter, och du har du har erfarenhet av att vara chef eller ledare. Du är bra på att skapa och följa strukturer samtidigt som du förstår vikten av att kunna hantera akuta händelser på ett snabbt och smidigt sätt.

Som person är du driven, lyhörd och samarbetsvillig. Du har ett stort ansvarstagande, och du finns självklart där för både kunder och kolleger. Du är tålmodig, och du fortsätter att vara konstruktiv och stödjande även om situationen skulle vara påfrestande.

Som ledare är du är bra på att stödja och uppmuntra dina medarbetare samtidigt som du är tydlig och driver arbetet framåt. Du är bra på att samarbeta, och du är kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du har B-körkort.

Ansökan
Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.
Är du intresserad av tjänsten på Dreamwork Scandinavia AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Driftchef, fastighet är 2021-12-12.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.