Engineering Director

Ledig tjänst på Elbit Systems Sweden AB

Sök ledigt jobb som Civilingenjör, teknisk fysik i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Elbit Systems Sweden AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-07-10.

Hitta till arbetsplatsen på Elbit Systems Sweden AB

Arbetsplatsen hos Elbit Systems Sweden AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Civilingenjör, teknisk fysik
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Elbit Systems Sweden AB
Organisationsnummer 5592505019 (Elbit Systems Sweden AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-07-10

Elbit Systems Sweden AB

Elbit Systems utökar teamet och ska förstärka med en ingenjör till en nyckelposition i bolaget. Elbit Systems Sweden AB befinner sig i en intensiv uppbyggnadsfas i Sverige och för att få ytterligare fart och fokus på den resan vill vi nu komplettera teamet.

Rollen kräver både rätt erfarenhet och mindset, du ska passa in i en snabb och agil miljö som växer snabbt och ska dessutom både kunna hantera och förstå processer internt och extern. Du kommer att jobba nära bolagets ledning och jobba såväl med upphandlingar som andra affärer och vara navet i bolagets ingenjörsarbete.

Du kommer att jobba i en modern och agil miljö, med möjlighet att påverka och utveckla bolaget framåt. Vi ser att du har erfarenhet från att jobba i ett teknikorienterat tillväxtbolag med varierande uppgifter, och att du samtidig har integritet och ledaregenskaper som gör att du kan forma och skapa processer och rutiner för arbetet i bolaget.

Krav:

⁃ Civilingenjör i elektroteknik/teknisk fysik

⁃ 10 år + erfarenhet av att arbeta som ingenjör

⁃ Tidigare erfarenhet från försvarsverksamhet och systemintegration.

Tjänsten innebär resor inom Sverige och till viss del utomlands, med stationering i nya lokaler i Göteborg.

Om oss

Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag verksamt inom en mängd olika områden över hela världen, primärt inom försvar och säkerhet. Elbit Systems utvecklar och tillhandahåller en bred portfölj av produkter och system för alla typer av applikationer oavsett det är I luften, på marken, till sjöss eller cyberområdet. Våra system används över hela världen och Sverige är sedan ett par år tillbaka en viktig marknad för oss, både vad gäller svenska kunder till våra produkter och svenska partners för leveranser till andra länder.

Inom digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör och samtidigt en pionjär och erbjuder digitaliserade helhetslösningar för alla typer av användningsområden i teknikens framkant och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio till satellit och IP/WAN-nätverk för alla typer av dataflöden oavsett om det är röst, video eller annan data

Den svenska verksamheten etablerades under 2020 med ambition att både bli en utvecklings- och underhållshub för våra regionala affärer.

Besök- https://elbitsystems.com


Är du intresserad av tjänsten på Elbit Systems Sweden AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Civilingenjör, teknisk fysik är 2022-07-10.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.