Plåtslageri och svets och smide

Ledig tjänst på Danys Bygg AB

Sök ledigt jobb som Byggnadsplåtslagare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Danys Bygg AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2024-02-29.

Hitta till arbetsplatsen på Danys Bygg AB

Arbetsplatsen hos Danys Bygg AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Byggnadsplåtslagare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Danys Bygg AB
Organisationsnummer 5592669922 (Danys Bygg AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Behöver genast någon som kan jobba med Plåtslageri och svets och smide


Inget språk eller certifiering krävs Det är viktigt att ha erfarenhet av plåt, skicka inga mejl till de som inte har erfarenhet av plåt.Är du intresserad av tjänsten på Danys Bygg AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Byggnadsplåtslagare är 2024-02-29.

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb