Biträdande jurist

Ledig tjänst på Advokatfirman Lindahl i Göteborg

Sök ledigt jobb som Biträdande jurist i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Advokatfirman Lindahl i Göteborg i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-05.

Hitta till arbetsplatsen på Advokatfirman Lindahl i Göteborg

Arbetsplatsen hos Advokatfirman Lindahl i Göteborg ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Biträdande jurist
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Advokatfirman Lindahl i Göteborg
Organisationsnummer 9166290834 (Advokatfirman Lindahl KB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-05

Advokatfirman Lindahl i Göteborg

Om oss

Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatfirmor, med kontor i sex av landets största städer. Vi är en fullservicebyrå med en rad olika spetskompetenser och vårt mål är att möta näringslivets behov och att bidra med mervärde.

Som jurister är vi hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. Vi strävar alltid efter att ge så rak och tydlig hjälp och vägledning som möjligt, i enlighet med det motto vi har valt att formulera som No nonsense.

På kontoret i Göteborg verkar vi för en tillmötesgående och fördomsfri företagskultur, där organisationen är platt och dörrarna öppna. Integrerat med en stor tilltro till det individuella initiativet och ansvaret bidrar detta till en driftig och dynamisk miljö.


Vårt behov och din profil

Ett fortsatt stort inflöde av uppdrag ger oss nu möjlighet att ytterligare förstärka vår fastighetsgrupp. Vi söker dig som har arbetat några år på advokatbyrå, företrädesvis med inriktning mot fastighetsrätt och med ett intresse för fastighetstransaktioner, och som har en önskan om att ta nästa steg i karriären.

För att du ska trivas och lyckas hos oss behöver du ha ett förtroendegivande sätt och lätt för att skapa och bibehålla personliga relationer. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och är samtidigt trygg nog i dig själv för att hantera projekt och klienter på egen hand. Vidare har du ett genuint intresse för den affärsmässiga och konsultativa delen av yrket.

Några av de egenskaper vi värdesätter mest hos våra medarbetare är kollegialitet, prestigelöshet och pålitlighet. Detta innebär att din personlighet och dina grundläggande värderingar är lika viktiga som din kompetens och dina formella meriter. Hög integritet och ett starkt inre driv bör också vara framträdande karaktärsdrag.


Ansökan och tillträde

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, ett CV samt betygskopior från svensk juristutbildning, även handlingar av annat slag kan vara av intresse. Urval kommer att göras löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

För frågor och mer information om rekryteringsprocessen och rollen som biträdande jurist hos oss på Lindahl i Göteborg är du välkommen att kontakta Rikard Hansen Essenholm på rikard.hansen.essenholm@lindahl.se eller Marie Johnsson på marie.johnsson@lindahl.se.

Välkommen med din ansökan senast 5 juni!


Är du intresserad av tjänsten på Advokatfirman Lindahl i Göteborg? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Biträdande jurist är 2022-06-05.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Göteborg
  Utredande jurister till WSP Advisory

  Ledigt jobb som miljöjurist på Wsp Sverige AB i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som miljöjurist
 • Mölndal
  Juristgruppen Väst söker jurist

  Ledigt jobb som biträdande jurist på Alfatesla AB i Mölndal

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som biträdande jurist
 • Skara
  Data Protection Officer (DPO)

  Ledigt jobb som it-jurist på Jula AB i Skara

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som it-jurist