Jurist

Ledig tjänst på Preventia Finans AB

Sök ledigt jobb som Biträdande jurist i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Preventia Finans AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och . Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2022-06-11.

Hitta till arbetsplatsen på Preventia Finans AB

Arbetsplatsen hos Preventia Finans AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Biträdande jurist
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Preventia Finans AB
Organisationsnummer 5567880900 (Preventia Finans AB)
Anställningsvillkor
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-06-11

Preventia Finans AB

Juristavdelningen på Preventia växer och vi söker nu ytterligare jurister till vårt team!

Preventia är ett finans- och inkassobolag som arbetar transparent och resultatinriktat oavsett vart vi i processen vi befinner oss. Vi arbetar utifrån en stark värdegrund och finns representerade inom alla branscher. Våra klienter består av företag i alla storlekar med fastighetsbolag som största kundgrupp.

Om tjänsten

Som Jurist hos Preventia blir du en del av en expansiv miljö med kunniga och engagerade kollegor. I rollen planerar du ditt eget arbete och arbetar löpande efter uppsatta mål och förväntningar. Du kommer att ha en nära kontakt med våra kunder gällande olika ärenden men även stötta kollegor i rättsliga frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har juristexamen och besitter några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:

· Hantering av ärenden inom fastighets- och hyresrätt.

· Hantering av fordrings- och obeståndsrätt

· Processföring i allmän domstol och i hyresnämnd

· Summarisk processhantering

· Upprättande och granskning av avtal

· Interna och externa utbildningar

Vi söker/Dina personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid att du som representant för Preventia arbetar lösningsorienterat, affärsmässigt och är lyhörd gentemot våra klienter. Vi ser att du har hög social kompetens och god förmåga att samarbeta såväl internt som externt. Du är ansvarstagande, trivs med att arbeta i ett effektivt tempo och drivs av ambitiösa omsättningsmål.

Vi erbjuder

En mångfacetterad tjänst med kunniga och engagerade arbetskollegor. Vi befinner oss i ett dynamiskt skede och arbetar intensivt med implementering av nya kunder, nya tjänster och förbättringar för våra befintliga kunder. Du har stora möjligheter till att få vara med att påverka företaget och din egen situation.

Du som ser möjligheterna och trivs i en expansiv miljö är välkommen att lämna in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver hur du möter våra behov och vilka erfarenheter och kunskaper du kan bidra med.


Är du intresserad av tjänsten på Preventia Finans AB? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Biträdande jurist är 2022-06-11.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Göteborg
  Utredande jurister till WSP Advisory

  Ledigt jobb som miljöjurist på Wsp Sverige AB i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som miljöjurist
 • Mölndal
  Juristgruppen Väst söker jurist

  Ledigt jobb som biträdande jurist på Alfatesla AB i Mölndal

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som biträdande jurist
 • Skara
  Data Protection Officer (DPO)

  Ledigt jobb som it-jurist på Jula AB i Skara

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som it-jurist