Innovitaskolan St Jörgen söker en duktig barnskötare

Ledig tjänst på Innovitaskolan

Sök ledigt jobb som Barnskötare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Innovitaskolan i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Enligt överenskommelse. Arbetet är - -. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är 6 månader eller längre. Sök jobbet senast 2022-01-06.

Hitta till arbetsplatsen på Innovitaskolan

Arbetsplatsen hos Innovitaskolan ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Barnskötare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Innovitaskolan
Organisationsnummer 5565688479 (AcadeMedia Support AB)
Anställningsvillkor - -
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Enligt överenskommelse
Anställningens längd 6 månader eller längre
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2022-01-06

Innovitaskolan Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vår verksamhet består av förskola som ligger i den vackra naturen vid S:t Jörgens park på Hisingen och är en större förskola med 10 avdelningar, 4 st 1-3 avdelningar och 6 st 3-5 avdelningar. Vi sitter ihop med en grundskola från förskoleklass till åk 9. Här har alltså barnen möjlighet att gå i vår verksamhet från de är 1-16 år, därmed får eleverna en fin start i sin kunskapsutveckling, känner sig trygga och kan skapa goda sociala relationer för framtiden. Förskolan har 4 olika förskolegårdar, närhet till både skog och ligger belägen i en fin park. Förskolan har även en egen idrottshall där varje grupp har en stående tid varje vecka.

På Innovitaskolan St Jörgen förbereder vi barnen och eleverna för en framtid full av möjligheter. Vi är en skola som fokuserar på elevernas välmående och lärande genom att arbeta efter de tre värdeorden omtanke, ansvar och samarbete.

Ditt uppdrag

Vi söker dig, utbildad barnskötare med glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll till en 3-5 års grupp. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor. Som barnskötare hos oss arbetar du tillsammans i ett arbetslag där du och dina kollegor arbetar mot högre måluppfyllelse och utveckling. Tillsammans med arbetslaget förvandlar ni varje miljö till en lärmiljö oavsett om barnen befinner sig på förskolan, i naturen eller i omvärldens lärmiljö.

Vi är en förskola som alltid arbetar med utveckling och har hög kvalité. Vi arbetar med barns intressen, nyfikenhet samt lust att lära och bygger våra pedagogiska projekt på förskolan kring detta. På förskolan arbetar vi mycket med inspirerande och stimulerande miljöer där vi har en tilltalande och tillåtande miljö där barnens röster blir hörda. Vi använder oss utav av barnintervjuer, observationer där barns tankar lyfts fram och görs till verklighet.

Förskolan arbetar med gemensamma utvecklingsområden och just nu fortbildar sig alla pedagoger i matematik genom Skolverkets utbildning “Förskolans matematik”. Tidigare år har vi arbetat med Skolverkets Läslyftet som en kollegial fortbildning som bidragit till högre kvalité i undervisningen. Du kommer ingå i en grupp med 10 barnskötare som träffas kontinuerligt för fortbildning och arbete med vårt kvalitetsarbete och du har även stöd av processledare samt bitr rektor i din roll som barnskötare.

Tjänsten är i dagsläget ett vikariat men med chans till fast anställning.

Vi erbjuder dig

Vi är en framtidens förskola och en glädjefylld arbetsplats som har en kompetent personalgrupp med drivna och engagerade pedagoger och vi alla arbetar mot att ständigt utvecklas.

Vi erbjuder:

• Arbetskläder
• Friskvårdsbidrag
• Fria pedagogiska måltider
• Möjlighet till fortbildning och vidareutbildning
• Individuell planeringstid
• En personlig iPad
• Gemensam planering tillsammans med arbetslaget
• Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.

Inom AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta Emma Larsson, emma.larsson@innovitaskolan.se

Innovita är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.Innovitaskolan.se eller www.academedia.se.
Är du intresserad av tjänsten på Innovitaskolan? Klicka på knappen för att komma till ansökningsformuläret. Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Barnskötare är 2022-01-06.
Ansök nu

Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

  Liknande jobb

  Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.

 • Trollhättan
  Barnskötare som brinner för barns lärande till förskolan Stämporten!

  Ledigt jobb som barnskötare på Trollhättans kommun i Trollhättan

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Skövde
  Barnskötare till Timmersdala förskola, vikariat, heltid

  Ledigt jobb som barnskötare på Skövde kommun i Skövde

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  Timvikarier till Montessoriförskolan Kaprifolen

  Ledigt jobb som barnskötare på Montessorifören Kaprifolen i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Partille
  Utbildade barnskötare till vårförskola i Partille, tidsbegränsat

  Ledigt jobb som barnskötare på Partille kommun i Partille

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Göteborg
  Barnskötare till Svante Orells förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Göteborgs kommun i Göteborg

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Kungälv
  Dagbarnvårdare i Pedagogisk Omsorg/familjedaghem Kärna

  Ledigt jobb som dagbarnvårdare på Kungälvs kommun i Kungälv

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som dagbarnvårdare
 • Mölndal
  Vi söker barnskötare till en förskola i Eklanda

  Ledigt jobb som barnskötare på Mölndals kommun i Mölndal

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mölndal
  Barnskötare med administrativa uppgifter inom förskola

  Ledigt jobb som barnskötare på Mölndals kommun i Mölndal

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mölndal
  Vi söker Barnskötare till Åbys förskolor

  Ledigt jobb som barnskötare på Mölndals kommun i Mölndal

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare
 • Mölndal
  Vi söker barnskötare till Balltorps förskolor

  Ledigt jobb som barnskötare på Mölndals kommun i Mölndal

  Arbetsplats-logga

  Sök jobbet som barnskötare