Konsultchef inom App & Mobility

Ledig tjänst på Nexer AB

Sök ledigt jobb som Applikationsutvecklare/Apputvecklare i Göteborg. Nu finns det en ledig tjänst på Nexer AB i Västra Götalands län att söka. Lönen är Fast månads- vecko- eller timlön och Fast lön. Arbetet är Heltid/ Ej specificerat. Anställningen är en Vanlig anställning och anställnings längd är Tills vidare. Sök jobbet senast 2023-10-18.

Hitta till arbetsplatsen på Nexer AB

Arbetsplatsen hos Nexer AB ligger i Göteborg i Västra Götalands län.

Yrke Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Arbetsort Västra Götalands län – Göteborg
Arbetsplats Nexer AB
Organisationsnummer 5564519345 (Nexer AB)
Anställningsvillkor Heltid/ Ej specificerat
Anställningstyp Vanlig anställning
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Lönenivå Fast lön
Anställningens längd Tills vidare
Arbetstid Heltid
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Nexer AB Vill du vara med och bygga upp App and Mobility grupperingen i Göteborg?

Vi är idag en relativt nystartad affärsenhet bestående av ett litet men starkt team med expertis inom framförallt Android och iOS utveckling och vi vill fortsätta utvecklas. Både som enhet och som individer. Vi söker därför dig som vill ingå i vår ledningsgrupp i rollen som konsultchef och tillsammans med vår affärsenhetschef fortsätta utveckla enheten och bygga vidare på den fina grund vi har idag.

I rollen kommer du att få arbeta på alla nivåer. Tillsammans arbetar vi strategiskt med enhetens utveckling i såväl det långa som det kortare perspektivet. Vi arbetar med att utveckla vår affär och enhetens samlade kompetens genom såväl kompetensutveckling som genomtänkt rekrytering. Vi vill att varje medarbetare i vårt team skall känna stolthet, tillhörighet och att dom är på rätt plats. Här kommer du att vara med och spela en viktig roll i arbetet med dessa frågor.

Du kommer sannolikt ifrån en bakgrund inom Android eller iOS och du kommer få alla möjligheter att bibehålla och utveckla din egen kompetens inom dessa områden parallellt med din roll som konsultchef. Det kan vara genom eget uppdrag ute hos kund parallellt med konsultchefsrollen eller i andra sammanhang där tekniken får stå i fokus och du kan ta en aktiv roll. Detta kan vi styra och anpassa tillsammans.

Du förväntas besitta teknisk kompetens inom några av det områden som listas nedan för att vara med och driva vår utveckling framåt samt stötta och inspirera våra konsulter i sitt arbete. Det är även en stor fördel om du kan genomföra tekniska intervjuer på dessa områden.


• 8+ år av utveckling av mobilapplikationer (ex. obj-C, Swift för iOS och/eller Java, Kotlin för Android)
• Cross-plattform utveckling (React Native, Flutter, Xamarin, KMM etc.)
• Gammal och ny teknik (ex. Jetpack libraries, Dagger, Coroutines, Gradle, AOSP, UIKit, SwiftUI, Combine, RxSwift, AutoLayout)
• Arbetat med olika arkitekturer och design patterns och ha en bra förståelse för när man kan använda vad
• Andra programmeringsspråk är ett plus men inte nödvändigt (Javascript, Typescript, C++, etc.)
• Tidigare jobb inom infotainmentutveckling är också ett plus men inte nödvändigt

 

Praktiskt så kommer du att ha personalansvar för en egen konsultgrupp inom affärsenheten och arbeta operativt med rekrytering och personalutveckling så har du erfarenheter av detta sedan tidigare är det meriterande, men inget krav. Detsamma gäller affärsperspektivet, erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi arbetar tillsammans med dessa frågor och det viktigaste är din inställning, ditt driv att utveckla och din vilja att själv utvecklas tillsammans med oss!

På listan över personliga egenskaper som vi tror att du besitter finner vi: Positiv, Ödmjuk, Driven och Coachande.

Så för att sammanfatta.

Du har ett tekniskt intresse och en bakgrund som gör att du kan stötta våra konsulter i sin utveckling och förstå såväl deras möjligheter som utmaningar. Det gör också att du har förmågan att följa med trender inom vårt område, agera kunskapsspridare och förstå våra kunders behov.

Du har en vilja och ett driv att utveckla såväl dig själv som enheten i stort och varje individ som ingår i den. Du har förmågan att hålla perspektiven strategiskt, taktiskt och operativt i huvudet samtidigt. Ditt ledarskap känns igen i ”Ett skapt sinne, ett varmt hjärta och en fast hand”

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi hanterar ansökningar löpande och har tyvärr ingen möjlighet att behandla ansökningar via mail. Har du däremot frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Pettersson på josefine.pettersson@nexergroup.com
Är du intresserad av tjänsten på Nexer AB? Ansök här Länken leder dig bort från Svenskajobb.se. Tänk på att sista ansökningsdag för tjänsten som Applikationsutvecklare/Apputvecklare är 2023-10-18.

Sök andra jobb som applikationsutvecklare/apputvecklare

Här ser du liknande jobb inom samma yrkesgrupp eller ort.


Om Svenskajobb.se

Svenskajobb.se är en tjänst för att söka lediga tjänster i Sverige men även vissa utlandsjobb. Här hittar du tusentals jobb inom alla kategorier och alla regioner. Du kan snabbt söka fram ditt drömjobb med vår sökfunktion. Sök på till exempel yrke, ort eller andra kriterier du har. Sajten uppdateras i realtid med Arbetsförmedlingens alla jobb.

Sök lediga jobb

Sök och hitta lediga tjänster. Skriv in yrke, ort, arbetsplats eller annat du vill söka på. Du kan ange ett eller flera sökord.

Liknande jobb